شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه ماهی شکم پر
مواد لازم :
ماهی ۱ عدد
گشنیز ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
تمبرهندی به میزان لازم
گردو ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
زردچوبه، ادویه، نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرزتهیه:
ماهی را کاملا تمیز کرده، داخل ماهی را خالی و مقداری نمک می زنیم ( به مدت نیم ساعت ) کاملا شسته و با دستمال خشک می کنیم. پیاز و سیر را رنده کرده با مقداری روغن، زردچوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده و درصورت تمایل مقدار کمی هکم شوید به آن اضافه و می گذاریم کاملا سرخ شود البته درب ظرف را می بندیم بعد از ۱۰ دقیقه آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق برداشته و درداخل شکم ماهی قرار می دهیم، ماهی را با نخ یا خلال دندان بسته و درمقداری آرد و زردچوبه قرار می دهیم یا روی سطح ماهی می پاشیم سپس در ماهیتابه سرخ می کنیم بجای تمبرهندی می توان از آبلیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد. به جای گشنیز و سیر می توانیم از پیازداغ و گردو استفاده کنیم.
ashpazi-irani.mihanblog.com
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان دولت چهاردهم دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی
تب دنگی تهران پشه آئدس هواشناسی قتل گرمای هوا وزارت بهداشت شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس شهر تهران سلامت
دولت سیزدهم قیمت خودرو واردات خودرو برق خودرو مایکروسافت حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو مسکن
عاشورا فضای مجازی سینمای ایران کربلا تلویزیون امام حسین (ع) سینما امام حسین اوشین موسیقی تئاتر مهران مدیری
فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه اسرائیل فلسطین یمن آمریکا جو بایدن روسیه ترامپ چین جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر علی علیپور لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور علیرضا بیرانوند
اینترنت امنیت سایبری ویندوز سامسونگ ناسا گوگل موبایل مریخ هوش مصنوعی عیسی زارع پور سرعت اینترنت
سلامت روان چاقی کاهش وزن افسردگی