جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
برای پیشگیری از سفید شدن موها چه باید کرد؟
تجربیات و یافتههای موجود حاکی است کمبود فلزاتی همچون منگنز، روی، آهن و مس، عوامل ارثی، بیماریها و افزایش گلبولهای سفید خون از عوامل اصلی در سفید شدن و شکنندگی موها به حساب میآیند.
دکتر نرگس سالاری متخصص تغذیه با بیان این مطلب اظهار كرد: افرادی که دچار سفیدی مو هستند باید مصرف با پوست میوههایی همچون سیب، گلابی، هلو و کلیه میوههایی که سرشار از فلزات گوناگون خصوصا فلز منگنز هستند را در برنامه غذایی خود بگنجانند. وی گفت: همچنین، مصرف سبزیجاتی همچون سیر، پیاز، موسیر، تره که دارای فلز منگنز هستند به دلیل کاهش فشار خون و از بین بردن عوامل سد ?ننده جریان خون به پیاز مو، نیز از سفید شدن موها پیشگیری میکند.
این متخصص خاطرنشان كرد: یافتههای موجود نشان میدهد در میان داروهای گیاهی جوشانده سبوس گندم و خوردن سنبل الطیب پخته شده نیز در حفظ رنگ مو و کاهش موهای سفید موثرند. همچنین، چرب کردن موها با روغن زیتون هم نقش مفیدی در این زمینه دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست