چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
انواع پوره سیب زمینی
سیب زمینی را پس از آب پز کردن به شکل پوره دربیاورید و آن را با موادی که در ادامه مطلب می آید مخلوط کنید تا ارزش غذایی آن بیشتر شود.
*برای افزایش مقدار پروتئین و کلسیم آن، پنیر صبحانه به پوره سیب زمینی اضافه کنید.
*برای معطر کردن و افزودن آنتی اکسیدان، گیاهان تازه مانند پیازچه، شوید، رزماری، ریحان خرد شده به آن اضافه کنید.
*مقداری مغز میوه خرد شده به آن بیفزایید.
*برای کم کردن کالری، به جای شیر و خامه، روغن زیتون و سیر به پوره اضافه کنید تا سیستم ایمنی را تقویت کند.
*برای جذب ویتامین C، مقداری آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.
*پیاز کاراملی شده و مقداری دارچین، طعم بی نظیری به پوره می دهد.
*سیب زمینی، هویج و نخود آب پز شده را به پوره اضافه کنید.
*سیر کباب شده را که سرشار از خاصیت است، به پوره اضافه کنید.
*کلم بروکلی آب پز شده را به پوره اضافه کنید. کلم بروکلی برای سلامت مفید است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست