یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا
نان قندی
![نان قندی](/web/imgs/16/11/tq9wc1.jpeg)
مواد لازم:
آرد سفید=۲۰۰ گرم
آرد برنج=۱۷۵ گرم
روغن جامد=۱۷۵ گرم
پودر قند=۱۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ=۱ عدد
زرده تخم مرغ=۲ عدد
هل=۲/۱ قاشق چایخوری
شیر یا گلاب=به اندازه لازم
طرز تهیه:
روغن را با پودر قند کاملا بزنید تا حجم آن دو برابر شود.بعد سفیده تخم مرغ و سپس زرده ها را اضافه کنید. سپس هل را اضافه کنید و آرد سفید و آرد برنج را به هم آمیخته و به مخلوط اضافه کنید. در صورتیکه خمیر خشک شد از شیر یا گلاب استفاده کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی بدست آید.سپس از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و به شکل چشم درآورید و روی آن مهر بزنید تا شکل بگیرد.برای تزئین می توان از خلال پسته استفاده کرد. بعد آن را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۵ در فر بگذارید تا طلایی شود. این شیرینی را می توان به مدت سه ماه در جای خشک و درون ظرف درب دار نگهداری کرد.نگهداری در یخچال ضروری نیست.
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 رئیس جمهور ستاد انتخابات کشور
قتل هواشناسی آلودگی هوا تهران شهرداری تهران سرقت پلیس راهور سازمان هواشناسی پلیس سلامت آموزش و پرورش محیط زیست
دولت چهاردهم قیمت دلار ریاست جمهوری خودرو قیمت طلا بورس قیمت خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم دلار واردات خودرو
عاشورا سینمای ایران تئاتر ماه محرم هنرمندان سینما تلویزیون الناز شاکردوست کتاب
حافظه
اتحادیه اروپا غزه دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا انگلیس جنگ غزه جو بایدن فلسطین چین ولادیمیر پوتین
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند ترکیه لیگ برتر کریستیانو رونالدو خوان کارلوس گاریدو
هوش مصنوعی سامسونگ هواپیما نخبگان ایلان ماسک ناسا آیفون
میگرن