شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
املت فلفل و خامه
مواد لازم
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
ذرت ۱۰۰ گرم
هویج کوچک ۱ عدد
گل کلم سفید ۱۵۰ گرم
گشنیز تازه خرد شده ۱۰۰ گرم
پیاز قرمز ۲ عدد
فلفل دلمه ای سبز کوچک ۱ عدد
روغن مایع کمی
خامه ۲۰۰ گرم
نمک ۲/۱ ق چ
ادویه مخصوص ۱ ق چ
چگونگی تهیه
در یک تابه روغن را کمی گرم می کنیم فلفل دلمه و پیاز نگینی خرد شده را همراه با ادویه تفت می دهیم کمی نرم و سبک شد نخود فرنگی و ذرت و هویج آبپز شده را اضافه می کنیم گل کلم را به گلچه های کوچک در می آورید به املت همراه با نمک اضافه کنید سبزیجات که کمی پخته شد و به روغن افتاد خامه و گشنیز خرد شده در آخر می افزائید و بعد سرد کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست