شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
خوراك گوشت با برنج
مواد لازم:
آب گوشت:
دو لیوان
گوشت تكه شده:
یك كیلو
گوجه فرنگی پوست گرفته شده:
سه عدد
پیاز ریز شده:
۴ عدد متوسط
آب لیمو:
دو قاشق سوپخوری
زعفران (در صورت تمایل):
مقداری
كره:
دو قاشق غذاخوری
آرد:
یك قاشق غذاخوری
لیمو عمانی:
یك عدد
روغن مایع:
چهار عاشق غذاخوری
طرز تهیه:
دو قاشق سوپخوری روغن و یك قاشقسوپخوری كره را ابتدا باید تفت دهید و تكههایگوشت را در آن سرخ كنید (مانند تهیه قیمه)،سپس پیازها را در ماهیتابهای جداگانه تفتدهید تا طلایی شود. پس از این مراحلگوجهفرنگی خرد شده را به گوشت اضافه كنید وبه آن نمك و فلفل بزنید. پس از كمی سرخ شدنگوشت، حالا باید پیازهای سرخ شده را به آناضافه كنید و بعد روی آن آرد بپاشید. در صورتتمایل میتوانید زغفران هم به آن اضافه كنید وبگذارید چند دقیقه جوش بخورد. پس از این بایدآب گوشت و دو قاشق آبلیمو را هم به آن اضافهكنید و بگذارید به مدت یك ساعت بپزد تا آب آنكاملا گرفته شود.
در مرحله آخر پخت، اگر دیدید ترشیخوراك شما كم است، میتوانید باز هم آبلیموبه آن اضافه كنید. در پایان اگر خواستید،سیبزمینی سرخ كنید و روی خوراك بریزید. اینخوراك را هم میتوانید با نان میل كنید،بخصوص با نان لواش، كه بسیار خوشمزه میشودو هم میتوانید با برنج به همراه خانوادهنوشجان نمایید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست