جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
سوپ اسفناج و قارچ
در روزهای آخر هفته که بیشتر اعضای خانواده دور هم هستند، مادر سعی می کند غذایی کامل همراه با دسر تهیه کند. در این روز بیشتر اعضای خانواده کمی ناپرهیزی می کنند. بنابراین تهیه غذایی سبک در روزهای بعد می تواند برای سیستم گوارش خوب باشد.
مواد لازم برای ۳نفر:
* اسفناج خرد شده - یک پیمانه
* قارچ نازک برش زده - ۶عدد بزرگ
* سیر رنده شده - یک حبه * شیر - ۲پیمانه * روغن مایع - نصف قاشق چای خوری * آب - ۲پیمانه * آرد ذرت یا نشاسته - ۲قاشق غذاخوری * نمک و فلفل - به اندازه کافی * آب لیموی تازه - یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
* اسفناج را با شیر بجوشانید تا اسفناج نرم شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. اسفناج را آبکش کنید و شیر را کنار بگذارید.
* اسفناج و کمی شیر را در مخلوط کن هم بزنید. لازم نیست اسفناج کاملا له شود.
* سیر و قارچ را در کمی روغن تفت دهید. اسفناج و شیر کنار گذاشته شده را به آن اضافه کنید. آب را با آرد نشاسته مخلوط و به سوپ اضافه کنید و مرتب به مدت ۴دقیقه هم بزنید.
* هنگام سرو، با آب لیمو سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست