چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سوپ فرانسوی


سوپ فرانسوی

▪ مواد لازم
هویج رنده شده ، ۱ فنجان
زعفران سائیده شده، ۲/۱ قاشق چایخوری
ساقه و برگ کرفس خرد شده، ۲ فنجان
رب گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری
لوبیا سبز خرد شده، ۱ فنجان
خامه یا آب لیمو، …

مواد لازم

هویج رنده شده ، ۱ فنجان

زعفران سائیده شده، ۲/۱ قاشق چایخوری

ساقه و برگ کرفس خرد شده، ۲ فنجان

رب گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری

لوبیا سبز خرد شده، ۱ فنجان

خامه یا آب لیمو، ۲ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده، ۱ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده، ۱ فنجان

گوجه‌ فرنگی خرد شده، ۱ لیوان

جعفری خرد شده، ۳ قاشق غذاخوری

آب گوشت، ۴ لیوان

رشته فرنگی، ۲۰۰ گرم

روغن و نمک و فلفل، به مقدار لازم

طرز تهیه

پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. کلیه مواد خرد شده را در آب گوش ریخته، بگذارید به همراه پیاز و سیر رنده شده، آهسته بجوشد تا پخته شود و سپس رشته فرنگی و نمک و فلفل و زعفران را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید در ظرف را ببندید و بگذارید سوپ جا بیفتد و قوام بیاید. در پایان خامه یا آب لیمو را (بستگی به سلیقه خودتان دارد) اضافه نمائید و سوپ را در ظرف مناسب بریزید و نوش جان کنید.