پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
مخلوط کنجد، سبزی و جوانه لوبیا
مواد لازم:
تخم کنجد: ۲قاشق غذاخوری
روغن کانولا: یک قاشق مرباخوری
پیاز خرد شده: یک عدد
سیر خرد شده: ۲حبه
کلم برگ ریز رنده شده: یک عدد کوچک
جوانه لوبیا: یک ونیم پیمانه
سس سویا: ۲قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به میزان کافی
طرز تهیه:
تخم کنجد را تفت دهید و کنار بگذارید.
روغن را در ماهیتابه داغ کنید و ابتدا پیازها را به مدت ۳تا۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سیر و کلم برگ را اضافه کنید و به مدت ۵دقیقه هم بزنید تا کلم برگ کمی ترد شود. در این مرحله جوانه لوبیا، سس سویا و دانه کنجد و فلفل را اضافه کنید و پس از ۲دقیقه زیر آن را خاموش کنید.
می توان ۲قاشق غذاخوری بادام خرد شده را جایگزین کنجد کنید.
ارزش غذایی هر سرو:
کالری: ۱۰۱
چربی: ۴گرم
کلسترول:۰
فیبر: ۵ گرم
کربوهیدرات: ۱۵گرم
پروتئین: ۵ گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست