یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

یخمک هندوانه و ماست


یخمک هندوانه و ماست

● مواد لازم برای ۸ نفر
▪ آب یک چهارم لیوان
▪ شکر یک چهارم لیوان
▪ هندوانه خرد شده بدون دانه ۴ لیوان
▪ ماست غلیظ یک لیوان
▪ آب لیمو یک قاشق غذاخوری
● طرز تهیه
آب و شکر را در ظرف مناسبی …

مواد لازم برای ۸ نفر

آب یک چهارم لیوان

شکر یک چهارم لیوان

هندوانه خرد شده بدون دانه ۴ لیوان

ماست غلیظ یک لیوان

آب لیمو یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آب و شکر را در ظرف مناسبی بجوشانید تا شکر کاملا حل شود. سپس بگذارید خنک شود. هندوانه را در غذاساز بریزید تا به صورت پوره در بیاید. پوره را در ظرف بزرگی خالی کرده و به آن ماست و آب لیمو را اضافه و مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را از صافی رد کنید. و در ظرف فلزی کم عمق بریزید و به مدت ۶ ساعت و یا یک شب کامل در فریزر قرار دهید. سپس از فریزر در بیاورید و بگذارید کمی یخ آن باز شود. سپس به تکه های کوچک بشکنید و در غذاساز بریزید تا نرم و خامه مانند شود. می توانید بلافاصله سرو کنید و یا این که دوباره به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید.