شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا
برای تقویت مغز | بهترین غذا و خوراکی برای تقویت مغز
بهترین ادویه و سبزیجات برای تقویت مغز خوراکی های طبیعی و ادویه ها برای تقویت مغز

بابونه و 4 ادویه برای تقویت مغز
طب سنتی دنیایی از خواص بی نظیر خواص خوراکی های طبیعی را برای شما می شکافد. برای درمان هر دردی درمانی در دل طبیعت تعبیه شده است و اینها همه نشان از قدرت بی منتهای الهی دارد که برای تقویت پیچیده ترین عضو بدن یعنی مغز ، ادویه از ریز کارساز باشد. منافع بزرگ برخی گیاهان و ادویه جات در افزایش سطح حافظه، کاهش اضطراب و حتی شاید حفاظت در برابر تومورهای مغزی ثابت شده است.
جعفری و آویشن: یک نوع فلاونوئید به نام آپی ژنین در این دو گیاه وجود دارد که موجب افزایش تولید نورون ها شده و ارتباطات بین سلولهای مغزی را قوت می بخشد. محققان مشاهده کرده اند که اگر سلول های بنیادی انسانی را با اپی ژنین درمان کنند این سلول ها ظرف مدت 25 روز به نورون تبدیل می شوند. علاوه براین، این نورون ها بعد از تیمار با این ترکیب طبیعی، ارتباطات قوی تر و مناسب تری را بین خودشان تشکیل می دهند. وجود این ارتباطات قوی تر برای عملکرد مناسب مغز، تثبیت حافظه و یادگیری حیاتی است. همچنین رژیم غذایی غنی از آپی ژنین، منجر به دفع آلزایمر، پارکینسون و افسردگی می گردد.
بابونه: انتخاب همیشگی برای مصرف کنندگان چای در اواخر شب، می تواند چای بابونه باشد چون از بین برنده قوی استرس است. بابونه نیز حاوی فلاونوئید اپی ژنینن است و منجر به کاهش سطح اضطراب می شود.

گیاهSageیا همان مریم گلی: این گیاه حافظه را بهبود می بخشد. در مطالعات کوچک مشخص شده که عصاره این گیاه منجر به بهبود عملکرد افراد در آزمون حافظه در مقایسه با دارونما شده است. اسانس ها و عصاره مریم گلی برای مقابله با آلزایمر موثر است. بیماری آلزایمر در نتیجه کاهش سطح یکی از انتقال دهنده های عصبی بروز می کند که مریم گلی این روند را کاهش می دهد. به خاطر اینکه قادر است از ترشح آنزیم مسئول این تخریب جلوگیری کند.
سیر: ماده مغذی موجود در سیر از مغز در برابر روند پیری و بیماری محافظت می کند؛ علاوه بر آن از بروز بیماری های مربوط به اعصاب مانند آلزایمر و پارکینسون نیز پیشگیری می نماید. سیر با مقاوم کردن مغز در برابر استرس و التهاب مربوط به روند پیری و بیماری ها، به اعصاب سود می رساند.
زردچوبه: کورمومین ماده ای که به طور طبیعی در زردچوبه وجود دارد، با کاهش التهاب، افزایش سلامتی را به دنبال دارد. کورکومین که در درمان بیماری هایی نظیر آلرژی، دیابت و زخم معده به کار برده می شود، در دستگاه گوارش باقی می ماند و هر ماده ای را که جذب شده، سریعا متابولیز می کند. علاوه بر این، بدن شما هورمونی به نامBDNFیا فاکتور نورون زایی مشتق شده از مغز تولید می کند که نقشی مهم در تقسیم و تکثیر نورون ها دارد. تولیدBDNFبا استرس و بالا رفتن سن کاهش پیدا می کند. زردچوبه می تواند با افزایش تولید و عملکرد این هورمون، تاثیرات کاهش ادراک که مربوط به سن هستند را معکوس کند و در نتیجه حافظه را تقویت کرده و قابلیت مغز را افزایش دهد.
برای تقویت مغز ، بهترین غذا و خوراکی برای تقویت مغز ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست