دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

کرفس، کاهش دهنده فشار خون


کرفس، کاهش دهنده فشار خون

کرفس که ترد است و بوی تندی دارد، منبع عالی ویتامین و مواد معدنی به حساب می آید. اگر چه از این گیاه برای تهیه سالاد و طعم دادن به غذا استفاده می شود اما ریشه، برگ و دانه های آن کاربرد …

کرفس که ترد است و بوی تندی دارد، منبع عالی ویتامین و مواد معدنی به حساب می آید. اگر چه از این گیاه برای تهیه سالاد و طعم دادن به غذا استفاده می شود اما ریشه، برگ و دانه های آن کاربرد درمانی دارد.

ویتامین C موجود در کرفس، باعث حفظ سلامت سیستم دفاعی بدن می شود.

کلسیم، منیزیم و پتاسیم آن فشار خون را تنظیم می کند.

با افزایش ترشح صفرا، میزان کلسترول را کاهش می دهد.

پتاسیم و سدیم موجود در آن، مایعات اضافه بدن را دفع می کند.

کرفس خاصیت ضدالتهابی دارد، در نتیجه برای افرادی که ناراحتی التهابی مانند آرتریت دارند، مفید است.

کم کالری و سرشار از فیبر است.

مصرف آب کرفس همراه با عسل قبل از غذا، باعث کاهش اشتها می شود.

حالت آرامش ایجاد می کند.

با دفع اسید اوریک موجود در مفصل های دردناک، برای درمان آرتریت و روماتیسم موثر است.

کرفس خاصیت ضدسرطانی دارد.

مخلوط آب کرفس و عسل را قبل از خواب بخورید تا خواب آرامی داشته باشید.