سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
کرفس، کاهش دهنده فشار خون
کرفس که ترد است و بوی تندی دارد، منبع عالی ویتامین و مواد معدنی به حساب می آید. اگر چه از این گیاه برای تهیه سالاد و طعم دادن به غذا استفاده می شود اما ریشه، برگ و دانه های آن کاربرد درمانی دارد.
ویتامین C موجود در کرفس، باعث حفظ سلامت سیستم دفاعی بدن می شود.
کلسیم، منیزیم و پتاسیم آن فشار خون را تنظیم می کند.
با افزایش ترشح صفرا، میزان کلسترول را کاهش می دهد.
پتاسیم و سدیم موجود در آن، مایعات اضافه بدن را دفع می کند.
کرفس خاصیت ضدالتهابی دارد، در نتیجه برای افرادی که ناراحتی التهابی مانند آرتریت دارند، مفید است.
کم کالری و سرشار از فیبر است.
مصرف آب کرفس همراه با عسل قبل از غذا، باعث کاهش اشتها می شود.
حالت آرامش ایجاد می کند.
با دفع اسید اوریک موجود در مفصل های دردناک، برای درمان آرتریت و روماتیسم موثر است.
کرفس خاصیت ضدسرطانی دارد.
مخلوط آب کرفس و عسل را قبل از خواب بخورید تا خواب آرامی داشته باشید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست