چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
خورش کدو حلوایی با آلو
مواد لازم:
گوشت مغز ران یا ماهیچه، نیم کیلو بدون استخوان یا ۷۵۰ گرم با استخوان
پیاز سرخ کرده، ۳ قاشق سوپخوری
کدو حلوایی، ۵/۱ کیلوگرم
آلوی خشک، ۲۰۰ گرم
آبلیمو، ۳ قاشق سوپخوری
شکر، ۴ قاشق سوپخوری
زعفران و رب گوجهفرنگی، به مقدار کم
روغن، به مقدار لازم
نمک و فلفل، به مقدار لازم
روش تهیه:
گوشت را پس از شستن تکهتکه میکنیم و با پیاز سرخ شده تفت میدهیم. بعد ۴ لیوان آب در آن میریزیم و میگذاریم تا با حرارت ملایم بپزد. آلو را میشوییم و در ظرف قبلی میریزیم تا بپزد.
نمک، فلفل، آبلیمو، شکر، زعفران حل شده و ربگوجهفرنگی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خورش خوب جا بیفتد. کدو را پس از شستن به قطعات منظم خرد میکنیم، دو طرف آن را در روغن سرخ میکنیم و آن را روی خورش میچینیم یا در ظرف جداگانه روی آتش میگذاریم. کمی از سس خورش را روی آن میریزیم تا چند جوش بزند ولی کدو له نشود
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست