دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
درمان سرطان
گاهی وقت ها برای درمان و برطرف کردن مرض و مشکلی، آن قدر دنبال علل و عوامل رخ دهنده ی آن هستیم که غافل از جزئیات بسیار مهم پیرامون مرض و مشکل رخ داده هستیم. سرطان هم یک نمونه ی این موارد است که بیشتر متخصصان و سرطان شناسان به دنبال علل و عوامل رخ دادن آن هستند تا شاید از این راه بتوانند جلوی سرطان را بگیرند. در صورتی که مشاهده روند خود مرض و مشکل، می تواند عامل بسیار مهم و مؤثری برای از بین بردن مرض و مشکل باشد. در مورد سرطان هم همین مطلب صدق می کند. یعنی اگر متخصصان و سرطان شناسان بتوانند جزئیات دقیق نحوه ی عملکرد و لوازم لازم برای عملکرد سلول سرطانی را بررسی کنند، بدون شک به دست آوردهایی پی خواهند برد که می توانند جلوی سرطان را بگیرند. نه این که سال ها وقت خود را صرف یافتن علل و عوامل آن کنند. این مطلب را بیان می کنم نه از این جهت که حائز اهمیت نیست. بلکه به نوبه ی خود اهمیت دارد. اما در مورد مسأله سرطان، به دلیل ناشناخته بودن تأثیرات مواد شیمیایی و خوراکی های نامتعارف بر روی DNA و RNA و mRNA و tRNA ها، که خود به درستی هنوز ناشناخته هستند، کار بس مشکل و طاقت فرسایی است که ممکن است به سال ها و قرن ها طول بکشد تا بتوان گوشه ای از این اثرات را کشف کرد. لذا برای این که بتوانیم راه هایی برای جلوگیری از رشد و تکثیر سلول سرطانی پیدا کنیم، لازم و واجب است که به بررسی لوازم و نحوه ی عملکرد خود سلول سرطانی توجه کنیم. پس ابتدا به این مطلب می پردازیم که یک سلول برای رشد و تکثیر به چه عواملی نیازمند است :
همه می دانید که سلول برای تکثیر و رشد خود، احتیاج به یک محیط دارد. اما این محیط دارای چه شرایطی است؟ بدون شک هر سلولی برای این که زنده بماند و رشد و تکثیر داشته باشد، احتیاج به چند عامل بسیار مهم دارد که بیان می کنیم :
۱- سیستم عصبی پیام بر به مغز و پیام رسان از مغز :
هر سلولی برای زنده ماندن، احتیاج به این دارد که سیستم عصبی ای پیرامون آن باشد تا بتواند در صورت لزوم به اکسیژن، آب و مواد غذایی، واکنش نشان دهد و از طریق این سیستم عصبی، پیام به مغز بفرستد که نیاز به آب، اکسیژن و مواد غذایی دارد.
۲- سیستم مویرگی :
بعد از این که پیام رسانی به مغز صورت گرفت، مغز برای تأمین آب، اکسیژن و مواد غذایی این سلول، پیام به دستگاه هایی گوارشی و قلب و تنفسی می دهد و بر اساس کارکرد این اعضا، اکسیژن و آب و مواد غذایی وارد قلب و سپس از طریق رگ ها و مویرگ ها به تمام سلول ها فرستاده می شوند. در این جا سلول مورد نظر، نیازش برآورده می شود. حال با توجه به این سیستم هایی که نیاز سلول را برآورده می کنند، می توان به این نکته پی برد که برای جلوگیری از رشد و تکثیر سلول سرطانی، باید، راه ورود مواد غذایی، اکسیژن و آب را بر این سلول ها ببندیم. برای انجام این کار، باید ارتباط سیستم عصبی پیام بر به سمت مغز، در پیرامون سلول سرطانی را یا فلج کنیم و یا از بین ببریم. وقتی ارتباط سیستم عصبی بین سلول سرطانی و مغز قطع شود یا فلج شود، بدون شک به دلیل ارسال نشدن پیام از طرف سلول سرطانی به مغز، آب، اکسیژن و مواد غذایی به سلول سرطانی نمی رسد و این سلول به خودی خود از بین میرود.
چرا سرطان برمی گردد؟!
اگر به روند رشد و تکثیر سلول های سرطانی نگاه بیندازیم، متوجه این مطلب می شویم که موقع جراحی غده های سرطانی، بدون شک مقداری از مواد سلول سرطانی در بدن باقی می مانند و همین مواد که ممکن است DNA یا RNA و حتی mRNA و tRNA های سلول سرطانی باشند، به مرور زمان در سلولی وارد شده و به خاطر غالب شدن بر DNA یا RNA یا mRNA و یا tRNA سلول سالم، این سلول را تبدیل به سلول سرطانی کند و در این جا به دلیل فراهم شدن محیط جدید، رشد و تکثیر یابد.
با بیان این نکته ها، می توان به یقین گفت که بهترین راه درمان سرطان، جلوگیری از پیام رسانی توسط این سلول ها به مغز می باشد. چرا که وقتی سلولی نتواند برای برطرف کردن نیازهای خود، پیام به مغز برساند، در روند اکسیژن رسانی، آب رسانی و مواد غذایی رسانی به این سلول اختلال ایجاد شده و سلول به مرور زمان می میرد.
امیدوارم که این مطالب بتوانند گوشه ای بسیار ناچیز در درمان سرطان مؤثر باشند و راهگشای پله های طرقی برای مبارزه با سرطان باشد.
سید احسان راستگو سوق
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست