چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
دسر گلابی با زغالاخته
هدف از پخت این غذا، آشنایی کودک با طرز کار ماکروفر و صرف یک وعده غذایی سالم است.
مواد لازم
نصف فنجان آب زغالاخته
یک هشتم قاشق غذاخوری دارچین
دو عدد گلابی رسیده
نصف فنجان شکر
طرز تهیه
آب زغال اخته و دارچین را در ظرف شیشهای ریخته و بخوبی هم بزنید. گلابی را پوست کنده و پس از جدا کردن هستهها، آن را به لایههای مساوی تقسیم کرده و روی آن شکر بپاشید. سپس گلابیها را به ترکیب زغال اخته و دارچین آغشته کرده، برای شش دقیقه در ماکروفر با درجه متوسط قرار دهید. سپس گلابی را به ترکیب اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید و به عنوان دسر میل کنید.
مدت زمان تهیه: ۸ دقیقه
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست