سه شنبه, ۵ تیر, ۱۴۰۳ / 25 June, 2024
شیرینکنندهٔ جدید برای غذاها و نوشیدنیها
![شیرینکنندهٔ جدید برای غذاها و نوشیدنیها](/web/imgs/16/22/uu7vy1.jpeg)
از palatinit که یک ترکیب طبیعی موجود در عسل و نیشکر است شیرینکنندهای موسوم به TM palatinose بهدست میآید. که میتواند در غذاها و نوشیدنیها مصرف شود. این هیدرات کربن جدید همچون ساکروز بهطور کامل هضم میشود بنابراین همان مقدار کالری را دارد. اما تفاوت آن با ساکروز در این است که به آهستگی هضم شده و باعث فساد دندانها نمیشود. از سوئی دیگر این هضم بسیار آهسته منجر به اندیس گلاسیمی پائین و ترشح کم انسولین میشود و از آنجائیکه در درازمدت یک منبع انرژی است میتواند از کم و زیاد شدن قند خون و انسولین جلوگیری کرده و تمایل مصرفکننده را به زیاد خوردن کم کند.
در کنار این فواید ویژگیهای شیمیائی این ماده استفاده از آن را برای طیف وسیعی از مواد غذائی امکانپذیر ساخته است بهطوری که نه تنها در نوشابهها و نوشیدنیها بلکه برای استفاده در غلات صبحانه، شکلاتها و پوششهای شکلاتی نیز بسیار مناسب است.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی مسعود پزشکیان مناظره پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی قالیباف ایران محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی
تهران عید غدیر هواشناسی آتش سوزی قتل قوه قضاییه سلامت وزارت بهداشت پلیس شهرداری تهران
ایران خودرو قیمت مسکن خودرو بانک مرکزی دولت سیزدهم قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت سکه حقوق بازنشستگان سهام عدالت
تلویزیون رسانه ملی سینما سینمای ایران فیلم تئاتر کنسرت کتاب دفاع مقدس
فضا دانشگاه آزاد اسلامی ماهواره
رژیم صهیونیستی اسرائیل روسیه غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا لبنان حزب الله لبنان اوکراین چین یمن
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند سپاهان والیبال نقل و انتقالات لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر کریستیانو رونالدو
هوش مصنوعی انویدیا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات دانش بنیان فیبرنوری اپل فناوری
ویتامین قهوه خواب بارداری مغز سنگ کلیه دیابت اضطراب بیماری