پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
شیرینکنندهٔ جدید برای غذاها و نوشیدنیها
از palatinit که یک ترکیب طبیعی موجود در عسل و نیشکر است شیرینکنندهای موسوم به TM palatinose بهدست میآید. که میتواند در غذاها و نوشیدنیها مصرف شود. این هیدرات کربن جدید همچون ساکروز بهطور کامل هضم میشود بنابراین همان مقدار کالری را دارد. اما تفاوت آن با ساکروز در این است که به آهستگی هضم شده و باعث فساد دندانها نمیشود. از سوئی دیگر این هضم بسیار آهسته منجر به اندیس گلاسیمی پائین و ترشح کم انسولین میشود و از آنجائیکه در درازمدت یک منبع انرژی است میتواند از کم و زیاد شدن قند خون و انسولین جلوگیری کرده و تمایل مصرفکننده را به زیاد خوردن کم کند.
در کنار این فواید ویژگیهای شیمیائی این ماده استفاده از آن را برای طیف وسیعی از مواد غذائی امکانپذیر ساخته است بهطوری که نه تنها در نوشابهها و نوشیدنیها بلکه برای استفاده در غلات صبحانه، شکلاتها و پوششهای شکلاتی نیز بسیار مناسب است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست