چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

سوپ قارچ و اسفناج، غذایی زمستانی


سوپ قارچ و اسفناج، غذایی زمستانی

در روزهای سرد پاییزی و زمستانی بیشترین غذایی که برای هر کسی دلپذیر است، سوپ های گرم و خوش طعم است.

در روزهای سرد پاییزی و زمستانی بیشترین غذایی که برای هر کسی دلپذیر است، سوپ های گرم و خوش طعم است.

تفاوت این سوپ با مدلهای دیگر سوپ قارچ و اسنفناج در این است که بدون پنیر خامه ای درست می شود.

مواد لازم برای ۳ نفر :

اسفناج خرد شده : یک پیمانه

قارچ نازک برش زده : ۶عدد بزرگ

سیر رنده شده : یک حبه

شیر : ۲پیمانه

روغن مایع : نصف قاشق چای خوری

آب : ۲پیمانه

آرد ذرت یا نشاسته : ۲قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به اندازه کافی

آب لیموی تازه : یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

اسفناج را با شیر بجوشانید تا اسفناج نرم شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. اسفناج را آبکش کنید و شیر را کنار بگذارید.

اسفناج و کمی شیر را در مخلوط کن هم بزنید. لازم نیست اسفناج کاملا له شود.

سیر و قارچ را در کمی روغن تفت دهید. اسفناج و شیر کنار گذاشته شده را به آن اضافه کنید. آب را با آرد نشاسته مخلوط و به سوپ اضافه کنید و مرتب به مدت ۴دقیقه هم بزنید.

هنگام سرو، با آب لیمو سرو کنید.