دوشنبه, ۱۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 3 March, 2025
مجله ویستا

خوراک بادنجان به طرز ایتالیایی


بادمجان  :  ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی  :  ۷۵۰ گرم
پیاز  :  ۱ عدد
جعفری ساطوری شده  :   قدری
کره  :  ۱۰۰ گرم
شکر  :  ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا  :  ۱۰۰ گرم
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
پوست …

بادمجان  :  ۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی  :  ۷۵۰ گرم

پیاز  :  ۱ عدد

جعفری ساطوری شده  :   قدری

کره  :  ۱۰۰ گرم

شکر  :  ۱ قاشق سوپخوری

آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا  :  ۱۰۰ گرم

فلفل  :   قدری

نمک  :   قدری

پوست بادنجان‌ها را کنده آنها را به ضخامت ۵ سانتی‌متر حلقه حلقه بریده رویش نمک بپاشید و پارچه نازک رویش بکشید تا آبش زایل شود.

سپس از گوجه فرنگی و جعفری و پیاز و کره و آرد، سس گوجه فرنگی تهیه کرده بادنجان‌ها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفی که قبلاً چرب نموده‌اید چیده سس گوجه فرنگی مزبور را بریزید و پنیر رنده کرده و کره آب کرده روی آن بپاشید و آن را مدت یک‌ساعت در فر بگذارید.