شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
برش
گوشت گوسفند : ۱۰۰۰ گرم
کلم پیچ قرمز : ۵۰۰ گرم
شوید یا شبت : ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۱۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
نمک : قدری
سیب زمینی : ۲۰۰ گرم
لبو : ۱۰۰ گرم
سیر : ۲ قاشق سوپخوری
هویج : ۱۵۰ گرم
برگ بو : ۴ عدد
برنج : ۱ قاشق سوپخوری
گوشت و پیاز و برگ بو را بار کرده قدری نمک در آن بریزید همین که گوشت نیم پز شد، کلم و لبو و هویج و سیر خرد کرده و برنج را در آن بریزید و جعفری و شبت را مانند دسته گل ترتیب داده، ته آن را با نخ بسته در آن بیاویزید.
پس از اینکه مواد مزبور پخته شد، یک قاشق آب گوجه فرنگی را در ۷۵ گرم کره، سرخ کنید و یک دانه فلفل قرمز در آن بریزید. سپس سیب زمینی را ریخته و سبزی دسته کرده و گوشت و استخوان را بیرون آورده سوپ را در ظرف سوپ خوری بکشید.
سپس ۲۵۵ گرم خامه ترش را زده در سوپخوری بریزید و آن را سر سفره بیاورید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست