سه شنبه, ۱۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 4 March, 2025
مجله ویستا

خوراک گوشت گوساله با زنجبیل


خوراک گوشت گوساله با زنجبیل

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ گوشت ران گوساله: نیم کیلوگرم (که با برش‌های نازک بریده شده)
▪ ادویه تند دلخواه: یک قاشق چایخوری
▪ نودل آماده طبخ: ۳۰۰ گرم
▪ فلفل قرمز بزرگ: یک عدد
▪ سیر: یک …

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت ران گوساله:

نیم کیلوگرم (که با برش‌های نازک بریده شده)

ادویه تند دلخواه:

یک قاشق چایخوری

نودل آماده طبخ:

۳۰۰ گرم

فلفل قرمز بزرگ:

یک عدد

سیر:

یک بوته درشت، ساطوری شده

زنجبیل تازه:

۴ سانتی‌متر، پوست گرفته و خرد شده

تره‌فرنگی:

یک بوته بزرگ، پوست گرفته و خرد شده

روغن آفتابگردان:

۲ قاشق غذاخوری

نخودفرنگی نارس:

۱۰۰ گرم که با همان پوست سبز، با برش‌های طولی برش خورده

بلال کوچک:

۸ عدد که با برش‌های قطری خرد شده

پیازچه:

۶ عدد، پوست گرفته و خرد شده

لیمو:

نصف یک عدد

سس سویا:

۲ قاشق غذاخوری

روغن ماهی:

یک قاشق غذاخوری

بادام زمینی بوداده:

۲ قاشق غذاخوری

گشنیز ساطوری شده:

برای تزئین

روش تهیه :

۱. گوشت و ادویه را در کاسه‌ای با هم مخلوط کرده و اجازه می‌دهیم تا گوشت طعم‌دار شود. نودل‌ها را در آب جوش ریخته و طبق دستور روی بسته بندی، بعد از مدت ذکر شده، آن را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم. فلفل قرمز را با برش‌های طولی بریده و دانه‌هایش را می‌گیریم و آن را با سیر، زنجبیل و تره‌فرنگی در کاسه کوچکی مخلوط می‌کنیم. نیمی از روغن را در ماهیتابه حرارت می‌دهیم و مخلوط فلفل قرمز را داخل روغن برای یک دقیقه حرارت می‌دهیم تا مواد نرم شوند؛ احتیاجی به تغییر رنگ مواد نیست. بعد مواد را از داخل تابه برداشته و کنار می‌گذاریم.

۲. باقیمانده روغن را حرارت داده و برای یک دقیقه گوشت را داخل آن، روی دمای زیاد، قرار می‌دهیم تا گوشت‌ها قهوه‌ای شده و بپزند.

۳. دوباره مخلوط فلفل قرمز را به تابه برگردانده و نخودفرنگی‌ها، بلال‌ها و نصف پیازچه‌ها را اضافه می‌کنیم و قبل از این‌که نودل آبکش شده را هم به آن بیفزاییم، مخلوط را برای یک دقیقه حرارت می‌دهیم. حالا مخلوط را هم می‌زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند و بعد ظرف را از روی اجاق برمی‌داریم. حالا روغن ماهی، سس سویا و آبلیمو را به آن اضافه می‌کنیم.

۴. مواد را به ۴ قسمت تقسیم کرده، در بشقاب می‌کشیم و رویش را با بقیه پیازچه‌ها، گشنیز و بادام زمینی تزئین می‌کنیم.