پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
دال
ماش : ۷۵۰ گرم
میخک : ۳ عدد
هل : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی : ۰.۵ فنجان
آب لیموترش : ۰.۵ فنجان
زیره : ۴ عدد
زنجبیل : ۱ عدد
فلفل قرمز : ۳ عدد
سیر : ۲ قاشق سوپخوری
پیاز : ۱ عدد
لپه ماش را توی آب بیندازید تا بجوشد، وقتیکه خوب پخته شد آن را توی چلو صافی صاف کنید بهطوری که آب آن توی ظرف جداگانه محفوظ بماند.
سپس با گوشتکوب، ماش را توی کاسهای نرم کرده آبی را که از چلو صافی گذرانیده اید، روی آن بریزید.
در دیگ دیگر، یکدانه پیاز را خورد کرده با دو سه قاشق سیر و چند دانه زیره، و دو سه عدد هل و دو سه عدد میخک و یک تکه کوچک زنجبیل و دو سه عدد فلفل قرمز با پیاز سرخ کنید، آب ماشی که حاشر کردهاید، رویش بریزید و به آن رب گوجه فرنگی و یا نیم استکان لیمو بزنید. هندیها دال را اغلب با کته میخورند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم روز دختر دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران سلامت بارش باران آموزش و پرورش سیل قوه قضاییه شهرداری سازمان هواشناسی
گاز نمایشگاه نفت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون فضای مجازی محمدمهدی اسماعیلی کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین رفح آمریکا حماس روسیه حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر ذوب آهن بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت شبکه اجتماعی
سرطان سنگ کلیه هندوانه بیماران خاص کمردرد اعتیاد بیمه سبزیجات افسردگی