جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا
بریانی اصفهان
![بریانی اصفهان](/web/imgs/16/11/v49nv1.jpeg)
مواد لازم
گوشت گوسفند بدون استخوان ۲۰۰ گرم
دنبه ۵۰ گرم
نعنا تازه به مقدار لازم
پیاز خرد شده ۱ عد د
زردچوبه ۱/۲قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق غذاخوری
نمک وفلفل به مقدار لازم
خلال پسته،خلال بادام به مقدار لازم
نان سنگک -
زعفران حل شده ۱ قاشق مرباخوری
دستور تهیه
گوشت و دنبه را با ۱ لیتر اب وپیاز خرد شده و زردچوبه می پزیم پس از نرم شدن گوشت به ان نمک اضافه می کنیم
گوشت و دنبه را با هم چرخ می کنیم و اب گوشت باقیمانده را کنار میگذاریم
به گوشت چرخ کرده، فلفل و زعفران و نعنای تازه اضا فه کرده و با هم مخلوط می کنیم و دوباره چرخ می کنیم
کفگیر مخصوص بریانی را روی شعله گاز میگذاریم تا داغ شود کمی از چربی اب گوشت را کف ان می ریزیم سپس کف کفگیر را پودر دارچین وخلال بادام و خلال پسته می پاشیم وگوشت چرخ شده را توی کفگیر پهن می کنیم و کفگیر را روی حرارت می گیریم تا کف بریانی طلایی شود نان سنگک را کف سینی پهن می کنیم و اب گوشت را روی نان سنگک می ریزیم و بریانی را روی ان بر می گردانیم.
اطراف بریانی را معمولآ با ریحان و جعفری و پیاز تزئین می کنند. بریانی را با دوغ تازه نوش جان کنید.
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ پزشکیان جلیلی انتخابات 1403 سیاست
تهران هواشناسی ماه محرم شهرداری تهران محرم پلیس قتل سلامت اربعین وزارت بهداشت حوادث سازمان هواشناسی
قیمت طلا خودرو قیمت خودرو قیمت دلار سهام عدالت بازنشستگان دولت سیزدهم مسکن دلار بازار خودرو قیمت سکه تورم
الناز شاکردوست تلویزیون سازمان حج و زیارت بازیگر سینما سینمای ایران تئاتر سارا بهرامی تالار وحدت
اینستاگرام دانش بنیان ماهواره
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین غزه سازمان همکاری شانگهای آمریکا روسیه جو بایدن دونالد ترامپ حزب الله لبنان چین فرانسه
فوتبال پرسپولیس علیرضا بیرانوند استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو سپاهان ترکیه نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر لیگ برتر ایران
اینترنت سامسونگ هوش مصنوعی گوگل هواپیما الکامپ نمایشگاه الکامپ وزیر ارتباطات
خواب دیابت سرطان قهوه میوه چاقی