یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا

سالاد پاستا با طعم گوجه و ریحان


سالاد پاستا با طعم گوجه و ریحان

زمان تهیه: ۴۵ دقیقه
● مواد لازم
▪ دو قاشق غذاخوری سرکه
▪ یک قاشق چایخوری سس خردل
▪ یک قاشق چایخوری فلفل
▪ دو حبه سیر
▪ نصف فنجان روغن زیتون
▪ سه‌چهارم فنجان پنیر پارمسان
▪ سه …

زمان تهیه: ۴۵ دقیقه

مواد لازم

دو قاشق غذاخوری سرکه

یک قاشق چایخوری سس خردل

یک قاشق چایخوری فلفل

دو حبه سیر

نصف فنجان روغن زیتون

سه‌چهارم فنجان پنیر پارمسان

سه قاشق غذاخوری جعفری تازه خردشده

نصف فنجان برگ ریحان

یک بسته ماکارونی شکلی

یک فنجان لوبیا سبز

شش عدد گوجه‌فرنگی خردشده

یک فنجان زیتون خردشده و مقداری برگ ریحان

طرز تهیه

در یک ظرف کوچک سرکه را با خردل و فلفل و سیر و ریحان خردشده به خوبی مخلوط کرده و به میزان لازم به آن نمک اضافه کنید.قابلمه‌ای را پر از آب کرده و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا به جوش آید.

سپس ماکارونی‌های شکلی را به آن اضافه کرده و برای ۲۰ دقیقه صبر کنید تا با حرارت ملایم گاز، پخته و نرم شود. سپس ماکارونی‌های پخته شده را درون سبد بریزید و روی آن آب سرد بگیرید تا کاملاً خنک شود. لوبیا سبزها را شسته و درون آب بپزید، سپس درون سبد بریزید، کاسه‌ای بلورین را انتخاب کرده و ماکارونی‌ها را درون آن بریزید.

سپس لوبیاسبزها را روی آن ریخته و گوجه‌فرنگی‌ها را همراه با برگ‌های ریحان به آن اضافه کنید. پنیر پارمسان را خردکرده و روی سالاد بریزید. سس تهیه شده را روی سالاد بریزید و با جعفری خردشده، سالاد را تزئین کنید. این سالاد را برای ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

ارزش غذایی برای هر نفر

۱۷۳ کیلوکالری

۱۹ گرم چربی

۵ میلی‌گرم کلسترول

۱۶۷ میلی‌گرم سدیم

۱۷ گرم کربوهیدرات

۲ گرم قند

۳ گرم فیبر

۵ گرم پروتئین

۸ واحد کلسیم

۷ واحد آهن