دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
رفتار عجیب طرفداران ستاره ها در اینستاگرام
رابطه مردم با چهره های سرشناس در فضای اینستاگرام بدجوری عجیب است. اصلا می شود چندین و چند پایان نامه را با همین موضوع پیش برد و به جاهای خوبی هم رساند. بگذارید این رفتارها را دسته بندی کنیم.
* دیالوگ برقرار کردن با ستاره: درست است که خیلی هم نمی شود اسمش را دیالوگ گذاشت اما طبیعتا کامنت گذار، با هدف برقرار کردن دیالوگ با ستاره مورد نظرش آنها را می نویسد و حتی تا حد بالایی هم به شکل گیری آن امیدوار است. حالا این دیالوگ ذهنی یا مونولوگ واقعی، به چند شکل مختلف شکل می گیرد.
* تقاضا برای فالو کردن: فرقی نمی کند الناز شاکردوست با ۵۰۰ هزار فالوئر باشد یا بازیگر ناشناسی با مثلا ۱۰ هزار فالوئر چون در کامنت های هردوی اینها تقاضاهای مکرری برای فالو شدن دیده می شود. این تقاضاها حتی بعضی اوقات به جاهای باریک هم کشیده می شود و تا قسم دادن به جان عزیزان و نفرین کردن در ورت فالو نشدن هم پیش می رود. «تورو خدا فالو کن. اگه نمی کنی حداقل بیا یکی از عکسامو لایک کن»، «امروز تولدمه، تورو خدا بیا به جای کادو، فالوم کن»، «مگه چی ازت کم می شه فالو کنی خب؟» و ... اصلا تعجب نکنید؛ اینها نمونه های کاملا واقعی درخواست فالو هستند.
* قربان صدقه رفتن: دومین عنصر مهمی که بین کامنت ها دیده می شود، ابراز علاقه شدید یا به عبارتی همان قربون صدقه رفتن خودمان است. حالا اگر طرف عکس خودش را گذاشته باشد که دیگر نور علی نور است و میزان این فدا شدن ها به سقف می رسد. «صبح بخیر نفسم»، «تو رو خدا مواظب خودش باش»، «خوش بگذرده گلم» و خلاصه انواع و اقسام جملات و عباراتی از این شکل که آدم ممکن است به واسطه اش کهیر بزند!
* فحاشی کردن: درست به اندازه گروه قبلی یعنی تیم «قربان صدقه رونده»، کامنت هایی از سوی افرادی وجود دارد که دلشان می خواهد سر به تن ستاره مورد نظر نباشد. حالا اینکه چرا و بر اساس چه منطقی آمده و او را فالو کرده، مشخص نیست.
به هر حال خوب است بدانید آدم هایی هستند که می روند ستاره ها را فالو می کنند تا فحش شان بدهند. حالا اگر ستاره مورد نظر به سفر خارجی برود، در مراسمی با ظاهر غیرمرسوم ظاهر شود یا کلا کاری خلاف انتظار ازش سر بزند که دیگر باید قید صفحه اش را بزند: «مردم نون ندارن بخورن تو رفتی ونیز عکس می ذاری»، «ببین کیا به کجا رسیدن والا» و ...
* اظهارنظر راجع به مسائل شخصی: بخش مهمی از کامنت های مردم، در واقع بازنمایی همان عادات و رفتار بیرونی شان در اینستاگرام است.همان حرف هایی که مدام به این و آن می زنند مثل: «عزیزم چقدر چاق شدی!»، «توی این عکس پیر به نظر میای»، «این مدل مو بهت نمی آد»، «دیگه به ابروهات دست نزن، چقدر خوب شده»، «دماغتو کجا عمل کردی؟»، «ماشالا روز به روز داری جوون تر می شی»، «سبیل نذار بابا بهت نمی آد» و خلاصه از اینجور حرف ها.
* تبلیغ کالا: یکی از اتفاق های عمومی صفحات ستاره ها، تبلیغ کالاها توسط فالوئرهاست. خیلی ها خیال می کنند حالا که بازار رفت و آمد به این صفحه ها باز است، این وسط می توانند چندتا ماهی هم بگیرند. برای همین هم به وفور با کامنت هایی مثل «از جدیدترین مدل های مانتوهای ما دیدن کنید»، «شعر دوست داری فالو کن»، «خبرهای خوبی از خواننده ها داریم بیا فالو کن»، «حراج محصولات خارجی ... به صفحه ما سر بزنید» و ... البته درباره موفقیت آمیز بودن یا نبودن اینجور تبلیغات هنوز آمار خاصی نداریم.
همشهری جوان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست