دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

راهنمای رستوران گردی و کافه گردی


راهنمای رستوران گردی و کافه گردی

در این مطلب هم برای شما پیشنهادهای خوشمزه ای دارم و سعی کرد ه ام پیشنهادهایی به شما بدهم که نتوانید دست رد به آنها بزنید چون اگر کمی هم شکمو باشید و اهل خوردن, حتما یکی از این پیشنهادها نظر شما را جلب خواهد کرد این شما و این هم پیشنهادهای ما

در این مطلب هم برای شما پیشنهادهای خوشمزه‌ای دارم و سعی کرد‌ه‌ام پیشنهادهایی به شما بدهم که نتوانید دست رد به آنها بزنید چون اگر کمی هم شکمو باشید و اهل خوردن، حتما یکی از این پیشنهادها نظر شما را جلب خواهد کرد؛ این شما و این هم پیشنهادهای ما.

● شانلی

استیک آبدار می‌خورید یا خشک؟

رستوران شانلی که در طبقه سوم یک مجتمع ساختمانی قرار دارد وقتی وارد آن می‌شوید یکی از پرسنل خوش‌برخورد آن به سمت شما می‌آید تا راهنمایی‌تان بکند. وقتی منو را باز می‌کنید حق انتخاب‌های زیادی دارید چون انواع و اقسام غذاهای فرنگی و بین‌المللی در اینجا سرو می‌شود اما پیشنهاد ما برای شما از بین تمام این غذاها فیله استیک ویژه شانلی با سس مخصوص سرآشپز است. فیله‌ها از گوشت گوساله است که وزنی حدود ۲۵۰ گرم دارد و پس از اینکه تمیز شدند با بیفتک‌کوب (استیک‌کوب) کوبیده شده و برش می‌خورند، بعد از این مرحله در روغن مخصوص سرآشپز به مدت ۳روز خوابانده می‌شوند. فیله‌ها پس از آنکه از روغن خارج می‌شوند روی گریل‌های زغالی پخته شده و بنا به سلیقه مشتری آبدار یا خشک می‌شوند. این فیله‌های پخته شده با سس مخصوص سرآشپز سرو می‌شوند که این سس از سس خردل، کره حیوانی، سیرتازه مرینید شده، سبزیجات معطر (جعفری، ریحان و یکسری سبزیجات سری) و ادویه‌های شانلی (فلفل سیاه، فلفل سفید، پاپریکا، نمک، جوزهندی و ادویه‌های مخصوص و سری) درست می‌شود که به رنگ سبز روشن است و طعم معرکه‌ای به استیک می‌دهد. کنار اینها سبزیجات پخته (بسته به نوع فصل، بروکلی، گل کلم، کدوگراتینه، ذرت شیرین، جعفری و سیب‌زمینی استانبولی) هم سرو می‌شود که سیب‌زمینی‌ها آبپز شده و درون کره سرخ شده و با ادویه‌های سرآشپز طعم‌دار می‌شوند. وقتی یک برش از این استیک را می‌خورید وسوسه می‌شوید که برش‌های بعدی را امتحان کنید چون چندطعم را با هم تجربه می‌کنید و هربرش آن یک مزه می‌دهد مثل ترش، تند، خیلی تند، سیر، سبزی‌های معطر، گوشت خالص و... که همه را می‌توانید حس کنید.

● پیشنهاد سرآشپز:کبابِ کبابِ کباب

پیشنهاد بعدی برای شما در این رستوران همه‌چیز تمام بشقاب کباب ویژه شانلی است که میکسی از انواع کباب‌های خوشمزه و دلچسب است. کباب‌ها شامل جوجه، لقمه، میگو، شیرماهی و تکه‌های ماستی (کباب مخصوص لبنانی) هستند. جوجه‌ها یا همان سینه مرغ در یک سس مخصوص که از پیاز، آب پیاز، لیموترش تازه، نمک، فلفل، زعفران و روغن مایع ذرت درست شده است به مدت ۲روز خوابانده می‌شود و وقتی این سس بعد از این مدت به خورد جوجه‌ها رفت، آنها را از سس درآورده و به سیخ می‌کشند که روی باربیکیو پخته و کبابی می‌شوند. بعد از کبابی شدن روی آنها به یک سس مخصوص آغشته می‌شود که این سس از کره حیوانی، لیموی تازه، زعفران، نمک، فلفل، پودرسیر و ادویه‌های مخصوص سرآشپز درست شده است. کباب لقمه که از گوشت راسته و قلوه گاه گوسفندی چرخ شده درست می‌شود با پیاز، فلفل و نمک مخلوط شده و بعد از آن به سیخ کشیده و روی باربیکیو پخته می‌شود.

بعد از اینکه به صورت کبابی درآمد روی آن به کره آغشته می‌شود. میگوی بشقاب کباب ویژه از میگوهای مخصوص جنوب که به «U۱۰» معروف هستند پس از آنکه تمیز شسته می‌‌شوند به مدت یک روز در موادی خوابانده می‌شنود که شامل خامه، لیموترش، نمک، فلفل و ادویه‌های مخصوص سرآشپز شانلی است. بعد از آن به سیخ کشیده شده و روی باربیکیو به صورت کبابی پخته می‌‌شوند و سپس همانند جوجه‌ها به سس مخصوص آغشته می‌شوند. البته باید به شما بگوییم که سرآشپز به خوبی بوی زهم میگوها را گرفته و مطمئن باشید موقع خوردن به ذوق شما نمی‌‍‌زند. شیرماهی‌های جنوب به قطعات کوچک خرد شده و مواد خاصی داخل آنها تزریق می‌شود که بوی زهم شیرماهی را گرفته و سپس به سیخ کشیده و کباب می‌‌شوند. اما می‌رسیم به اصل ماجرا یعنی تیکه ماستی یا همان کباب مخصوص لبنانی که از فیله گوساله، ماست کیسه‌ای و فلفل سیاه نیم‌کوب، روغن زیتون، سیر و چند نوع موادخاص و سری سرآشپز درست می‌شود. به این طریق که گوشت در پیاز خوابانده شده و با ماست چکیده مخلوط و حداقل ۲۴ساعت به همین صورت خوابانده می‌شود. البته در این مدت سیر، روغن زیتون و ادویه‌های دیگر نیز به آنها اضافه و بعد از آنکه به خورد گوشت‌ها رفت به سیخ کشیده شده روی باربیکیو پخته می‌شوند. تمام این کباب‌ها (جوجه، لقمه، میگو، شیرماهی و تیکه ماستی) در یک بشقاب قرار گرفته و برای شما سرو می‌شود. در این بشقاب کنار کباب‌ها، انواع سبزیجات فصلی هم سرو می‌شود که یک سس مخصوص هم برای میگوها و هم برای شیرماهی‌هاست که می‌توانید آن را مصرف و طعم لذیذتری را تجربه کنید. بشقاب کباب ویژه شانلی را به پیشنهاد سرآشپز حتما تجربه کنید. می‌توانید به این منظور به رستوران شانلی در خیابان مرزداران، نبش خیابان ناهید، طبقه سوم ساختمان صدف سری بزنید و مطمئن باشید که از تصمیم خود به هیچ‌وجه پشیمان نمی‌شوید.

● کافی شاپ گامبرون

تیرامیسو بخورید با کیک نسکافه‌ای

گامبرون یا همان گمبرون درواقع اسم قدیم بندرعباس است. این کافی‌شاپ حدود ۱۵سال سابقه کاری دارد و در طبقه اول مرکز خریدونک (V.C.S) واقع شده است که محیطی آرام و گرم و دلنشین دارد و مدیریت و پرسنل آن با روی خوش از مشتریانشان پذیرایی می‌کنند. منوی این کافی‌شاپ شامل نوشیدنی‌های گرم،‌ نوشیدنی‌های سرد، انواع شیک‌ها، انواع گلاسه‌ها، غذا و انواع کیک‌هاست که برای شما ۲‌پیشنهاد داریم. پیشنهاد اول برای شما از منوی کیک‌های این کافه منوی تیرامیسو است که از لیدی فینگر، خامه، پودرشکلات و نسکافه درست شده است. لیدی فینگر که درواقع همان کیک مخصوص است در آشپزخانه‌های معروف تهیه شده و قبل از درست کردن تیرامیسو به مایع نسکافه آغشته می‌شود تا طعم نسکافه را به خود بگیرد. بعد از آن به صورت لایه لایه لیدی فینگرهای طعم‌دار شده و خامه را روی هم قرار می‌دهند . این کار تا ۳ لایه انجام می‌شود به صورتی که ۳ لایه لیدی‌فینگر و ۳ لایه خامه یکی درمیان روی هم قرار می‌گیرند و در مرحله آخر یک لایه پودرنسکافه و شکلات تلخ روی آن ریخته می‌شود. تیرامیسو یک طعم فوق‌العاده و منحصر به فرد دارد و هر قاشق از آن را که بخورید می‌توانید طعم کیک نسکافه‌ای همراه با خامه و شکلات تلخ را حس کنید. پیشنهاد می‌کنم تیرامیسو را با قهوه اسپرسو نوش جان کنید چون ترکیب فوق‌العاده‌ای را تشکیل می‌دهند.

● دارچین، وانیل، فندق، شکلات یا کرم انتخاب شما چیست؟

پیشنهاد بعدی برای شما از منوی نوشیدنی‌های گرم کافه گامبرون، کاپوچینو است که حق انتخاب‌تان برای طعم آن زیاد بوده و می‌توانید انواع کاپوچینو با طعم‌های دارچین،‌وانیل، فندق، شکلات و کرم را امتحان کنید. پیشنهاد غذانورد برای شما این است که کاپوچینو با طعم شکلات را حتما امتحان کنید. این نوشیدنی که حدود یک سانتی‌متر کف خامه (فوم شیر) روی آن نشسته و طعم شیر و شکلات تلخ را برای شما زنده می‌کند از قهوه اسپرسو، شیر، پودرکاپوچینو و شکلات در دستگاه مخصوص و با ترکیب مشخص درست می‌شود.

برای عروس خانم‌ها و تازه‌دامادها یک مژده هم داریم. مدیریت کافی‌شاپ گامبرون برای آنها کنار سفارششان حق انتخاب یک منوی آزاد از نوشیدنی‌های گرم را قائل شده است و از طرف کافی‌شاپ به عنوان هدیه به عروس خانم‌ها و تازه دامادها این حق را می‌دهد که به نظر می‌رسد با شروع فصل سرما و باران‌های پاییزی هدیه مناسبی است.

● رستوران میز

رستورانی که مدیر آن یک خانم کارآفرین در حوزه غذایی است

یک روز پرکار داشتید و حسابی خسته شده‌اید،‌ می‌خواهید یک ساندویچ خوشمزه و در عین حال ساندویچی که زود آماده می‌شود نوش‌‌‌جان کنید. به شما پیشنهاد می‌کنیم که به رستوران میز بروید و سفارش فاهیتا بدهید. این ساندویچ از فیله مرغ طعم‌دار و کارخانه‌ای، سس مخصوص که از قارچ، فلفل‌دلمه‌ای و پیاز که در روغن تفت داده شده و در مرحله آخر به آن پنیر پیتزا اضافه می‌شود درست شده است. تمامی مواد به همراه سسی که برای شما توضیح دادیم بین نان قرار می‌گیرد که پیاز، جعفری، سس مایونز کم‌چرب، گوجه و خیارشور درون نان چیده شده است. حالا ساندویچ آماده خوردن می‌شود با طعمی دلنشین که حتما خستگی شما را به در می‌کند. البته نمی‌توان از برخورد خوب خانم مدیر این رستوران گذشت که این مسئله به شما اطمینان می‌دهد غذاها به صورت بهداشتی و تمیز درست می‌شوند و خیال‌تان می‌تواند راحت باشد.

● سس مخصوص که با آبگوشت درست می‌شود

رستبیف که همیشه طرفداران خودش را دارد و به هیچ وجه نمی‌توان آن را با ساندویچ دیگری عوض کرد از راسته گوساله که به مدت حداقل ۸ ساعت و با موادی مثل پیاز، سیر و زردچوبه پخته و خود به خود ریش‌ریش شده درست می‌‌شود. بعد از پخت گوشت‌ها یک آبگوشت غلیظ به دست می‌آید که با آن سس مخصوص درست می‌شود؛ به صورتی که آب گوشت با نمک، فلفل و آرد ذرت ترکیب شده و درون یخچال گذاشته می‌شود که برای هر سفارشی حدود ۲۰۰ گرم گوشت ریش‌ریش شده همراه با مقداری از سس مخصوص گرم می‌شود و به محض آماده شدن آن را بین نانی که در آن پیاز، جعفری، سس مایونز کم‌چرب، گوجه،‌ خیارشور و چیپس خلال وجود دارد قرار می‌دهند. ژامبون گوشت و پنیر تست هم که قبلا سرخ شده است به رستبیف که با قارچ تفت داده شده اضافه می‌شود. اگر یک گاز از این ساندویچ را بخورید تمام غم و غصه‌های زندگی‌تان فراموش می‌شود چون با فرمول خاص سرآشپز میز درست می‌شود که در نوع خود منحصربه‌فرد و خاص است. به شما پیشنهاد می‌‌کنیم که اگر می‌خواهید طعم یک رستبیف خوب را امتحان کنید به رستوران میز که در خیابان ونک بالاتر از کوچه لیلی است بروید و سفارش یک رستبیف رویال بدهید. مدیریت این رستوران به خواننده‌های مجله برای سفارش‌شان به انتخاب خود آنهانوشیدنی رایگان می‌دهد که این اتفاق تا آخر آبان ۹۱ خواهد افتاد. به شما توصیه می‌کنم فرصت را از دست ندهید!

● الوبرگر

طعم لذیذ برگر از نوع ماشرومی

ماشروم برگر که حتما طرفداران خودش را دارد و اگر شما هم این برگر خوشمزه را دوست دارید پیشنهاد می‌کنم به رستوران الو‌برگر که در میدان هروی پاسداران است، بروید و سفارش ماشروم برگر بدهید و بدانید که این برگر لذیذ به این صورت درست می‌شود که قارچ‌ها را پس از شست‌و‌شو خرد می‌کنند و درون ظرف مخصوص در فر می‌پزند، به‌ طوری‌که قارچ‌ها به مدت ۵ دقیقه در فر مانده تا زمانی که آب بیندازند، سپس گوشت مخصوص برگر که ۸۰درصد از گوشت خالص است را روی گریل کبابی می‌کنند، به صورتی که گوشت آب می‌اندازد. در این زمان نان را برش زده و در قسمت انتهایی نان خیارشور و گوجه را می‌چینند و در قسمت بالایی نان کاهو و سس مخصوص که از مایونز، شکر، فلفل قرمز، سرکه، خیار رنده شده و نوشابه زرد درست شده است، اضافه می‌کنند. بعد از آن قارچ‌های آب انداخته و برگر را به قسمت انتهایی نان اضافه می‌کنند. ساندویچ ماشروم برگر آماده خوردن و گاز زدن است و طعم لذیذ گوشت را همراه با قارچ می‌توانید حس کنید.

● راشن

غذایی که می‌توانید با سس دلخواه‌تان بخورید

اگر فکر می‌کنید که غذاهای مغولستان را حتما باید در این کشور بخورید و مزه کنید می‌خواهیم به شما بگوییم که در اشتباه هستید چون رستوران راشن غذاهای خود را به سبک مغولی و با مواد و ادویه‌های مخصوص این کشور درست می‌کند. پیشنهاد می‌کنیم در این رستوران غذای باربیکیو مغولی با فیله مرغ را امتحان کنید. باربیکیو مغولی با فیله مرغ به این صورت درست می‌شود که فیله مرغ‌ها را قبل از پخت در پودرسیر، پیاز، نمک، فلفل و ادویه‌های مخصوص مغولی به مدت ۴ساعت می‌خوابانند تا آماده پخت شوند. بعد از آن فیله مرغ‌ها را بدون روغن روی گریل‌های چدنی مخصوص می‌پزند و با سبزیجات گریل‌شده مخلوط می‌کنند. این سبزیجات شامل قارچ، پیاز، هویج، کدو، کرفس، فلفل دلمه‌ای، کلم بروکلی، پیازچه و جوانه مارچ هستند که وقتی با فیله مرغ‌ها ترکیب شوند با سس دلخواه شما که می‌توانید آن را انتخاب کنید سرو می‌شود. گزینه‌های انتخابی شما از بین سس‌های سیر، ترش و شیرین، صدف و سویا، کنجد و فلفل است. البته باید به شما بگویم که سس سیر این رستوران از سیر پخته شده، آب مرغ، نمک، فلفل و ادویه‌های مخصوص مغولی درست می‌شود که بوی کمی از سیر و طعم ملایمی دارد. سس ترش و شیرین از ترکیب گوجه‌های پخته شده که پوست آنها جدا شده‌اند و شبیه رب است به همراه سرکه سفید، آب آناناس، نمک و فلفل و ادویه‌های مغولی درست می‌شود و طعم آن بین تند و شیرین است که می‌توان گفت طعم ملسی دارد. سس صدف و سویا که طعم کاملا دودی و نمکی دارد و فرمول آن کاملا سری است. همچنین سس کنجد از آب مرغ، کنجد، نمک، فلفل و ادویه‌های معروفی درست می‌شود که طعم خاص خودش را دارد و اگر با سس صدف و سویا آن را مخلوط کنید ترکیب خاصی را ایجاد می‌کند. پیشنهاد می‌کنیم که باربیکیو مغولی با فیله مرغ را حتما با سس کنجد و صدف و سویا امتحان کنید. سس فلفل که همیشه طرفداران پروپاقرص خودش را دارد از پودر فلفل خشک شده به همراه آب مرغ و ادویه‌های مخصوص درست می‌شود و اگر تندخور نیستید سمت این سس نروید. می‌توان گفت این غذا یک غذای سالم و رژیمی است.

● من و این همه خوردنی محاله

پیشنهاد بعدی ما برای شما در رستوران راشن کباب میکس مخصوص مغولی است که در این غذا یک سیخ کباب گوشت، یک سیخ کباب مرغ، یک سیخ میگوی کبابی، برنج مخصوص سرخ شده که به سبک آسیای شرقی درست می‌‌شود وجود دارد. کباب گوشت در این غذا به این صورت درست می‌‌شود که تکه‌های گوشت راسته گوساله را داخل موادی از قبیل نمک، فلفل، پیاز، ادویه‌های مغولی و سس مخصوص به مدت یک روز می‌خوابانند که به قول معروف ادویه‌ها به خورد گوشت برود و بعد از آن تکه گوشت‌ها را به سیخ‌های چوبی می‌کشند و روی گریل‌های چدنی با مقدار کمی روغن زیتون می‌پزند. کباب مرغ نیز به همین صورت درست می‌شود با این تفاوت که فیله‌های مرغ را مدت زمان کمتر از ۲۴ساعت در مواد می‌خوابانند و این مدت چیزی حدود ۴ تا ۵ ساعت است و بعد از آن فیله‌ها را به سیخ کشیده و آن را به همراه مقدار کمی روغن زیتون روی گریل می‌پزند. اما میگوی کبابی به این صورت درست می‌‌شود که شاه‌میگوهای جنوب ایران را بعد از آنکه سرشان را جدا کردند و آنها را تمیز کردند با فلفل، نمک، سس مخصوص مغولی، پودرسیر و ادویه‌های مغولی به مدت ۲۴ساعت می‌خوابانند و بعد از آنکه مواد به خورد میگوها رفت آنها را به سیخ کشیده و فریز می‌کنند که علت فریز کردن آن این است که میگوها بو نگیرند و تازه بمانند. بعد از آن میگوها را روی گریل با کمی روغن زیتون می‌پزند. روش تهیه برنج سرخ شده مخصوص که به روش آسیای شرقی درست می‌‌شود به این صورت است که برنج را با سبزیجاتی مثل هویج، ذرت، فلفل دلمه ریز شده و تخم‌مرغ پخته شده و ریزشده مخلوط کرده و سپس این ترکیبات را سرخ می‌کنند که اگر به کشورهای آسیای شرقی مسافرت کرده باشید حتما نمونه آن را دیده‌اید. کباب‌ها و برنج مخصوص در کنار یکدیگر یک غذای کامل را تشکیل می‌دهند و اگر شما هم می‌خواهید طعم خاص این غذا را امتحان کنید به رستوران راشن در میدان ونک، خیابان ونک، خیابان کار و تجارت بروید و سفارش کباب میکس مخصوص مغولی بدهید البته کنار این غذا سبزیجات گریل شده هم برای شما سرو می‌‌شود که به همان روش در باربیکیو مغولی درست می‌شود.

● سنجاب

در کنار سنجاب، دیگر سرما نمی‌خورید!

در ترافیک سنگین نیاوران به سمت تجریش می‌روید و صدای بوق زدن‌های مکرر اعصاب‌تان را خرد کرده است و می‌خواهید برای دقایقی آرامش به دست بیاورید و درعین حال گلویی تازه کرده و دلی از عزا در بیاورید. به شما پیشنهاد می‌کنیم بروید به کافه سنجاب که حدودا ۲۰۰، ۳۰۰ متر بعد از سه‌راه یاسر است و اسموتی پاستیل (smoothe pastil) سفارش بدهید. اسموتی پاستیل که از پاستیل ترش، شاه‌توت، لیموترش و آلوورا درست شده، طعمی هیجان‌انگیز دارد که ترش و شیرین است و به محض اینکه یک جرعه از آن را نوش جان کنید انواع انرژی‌ها را در خودتان پیدا می‌کنید و هرکاری را که می‌خواهید می‌توانید انجام دهید. طرز تهیه اسموتی پاستیل به این صورت است که پاستیل ترش، شاه‌توت، لیموترش و یخ را میکس کرده و بعد از آن آلوورا و تکه‌های خرد شده پاستیل ترش را برای تزیین به اسموتی اضافه می‌کنند.

● Cold stop

پیشنهاد بعدی برای شما در فصول سرما و باران‌های پاییزی این است که در کافه سنجاب از منوی نوشیدنی‌های گرم این کافه منوی «cold stop» را انتخاب کنید. این نوشیدنی که از شیر، زنجبیل، ‌عسل و کارامل درست شده است، طعمی شیرین دارد که وقتی آن را می‌خورید احساس می‌کنید بدنتان از درون گرم می‌شود که می‌توان گفت این نوشیدنی بهترین درمان برای آنفلوآنزا و سرماخوردگی است. چون به نظر می‌رسد حال‌تان را از این رو به آن رو می‌کند و اگر یک روز بی‌حوصله و کلافه را دارید این نوشیدنی می‌تواند روزتان را به یک روز شاد و سرشار از انرژی تبدیل کند.

● ۲۲۲

عشق است پیتزا

هروقت صحبت از غذا می‌شود و هروقت که می‌خواهید برای غذا خوردن به بیرون بروید حتما یکی از انتخاب‌های شما پیتزاست. چون به هیچ‌وجه نمی‌توان از طعم لذیذ و دلچسب پیتزا دل کند و بی‌خیال آن شد. پیشنهاد این شماره ما برای شما که طرفدار پیتزا هستید پیتزای مخصوص ۲۲۲ است. نوع خمیر این پیتزا آمریکایی است و به اصطلاح کلفت گرفته می‌شود. البته قبل از آن کف قالب را با روغن زیتون به خوبی چرب می‌کنند و خمیر را کف آن پهن کرده و سس مخصوص روی آن زده می‌شود که این سس از کچاپ، آویشن، نمک و فلفل درست شده است. سپس یک لایه سوسیس کوکتل روی آن چیده می‌شود و روی آن تکه‌های ژامبون گوشت را می‌چینند پس از آن قارچ را روی ژامبون‌ها ریخته و کاملا پخش کرده و فلفل دلمه‌ای و مقدار کمی پیاز به آن اضافه می‌کنند. در مرحله آخر هم پنیرپیتزا را روی آن می‌ریزند. در این رستوران از پنیرپیتزاهای معمولی که در بازار به پنیر مطهری معروف است استفاده می‌کنند. بعد از اینکه پنیر را روی مواد پخش کردند روی آن فلفل دلمه‌ای رنگی و یک تکه ژامبون گوشت اضافه می‌کنند و پیتزا آماده می‌شود به داخل فر برود. این پیتزا در فرهای مخصوص که به فرهای پیتزا چرخشی معروف است گذاشته و در دمای ۴۹۵ درجه فارنهایت به مدت ۶ دقیقه پخته می‌شود.

● سوخاری‌های خوشمزه را به دندان بکشید

خوردن هر غذایی حس خوب خودش را دارد ولی به دندان کشیدن مرغ سوخاری یک حس دیگری دارد که با خوردن آن طعم خوب این غذا را می‌توان تجربه کرد. اگر طرفدار سوخاری‌ها هستید و می‌خواهید برای ناهار یا شام این غذای لذیذ را نوش‌جان کنید به شما پیشنهاد می‌کنم که مرغ‌های سوخاری ۲۲۲ را حتما امتحان کنید و بدانید که تکه‌های مرغ تازه که به صورت روزانه تهیه شده است بعد از تمیز شدن در مرحله آماده‌سازی به زرده تخم‌مرغ و آرد سوخاری مخصوص ۲۲۲ که از پودر معروف KFG و آرد با ترکیب خاصی درست شده است، آغشته شده و در دستگاه مخصوص که به «هنی پنی» معروف است به مدت ۲۰ دقیقه قرار گرفته و بعد از آن آماده سرو می‌شود. در کنار این سوخاری‌ها سیب‌زمینی سرخ شده و سس مخصوص هم سرو می‌شود که این سس از کچاپ، آویشن، نمک، فلفل و شکر درست می‌شود و طعمی مابین تند و شیرین دارد. مرغ‌ها قبل از اینکه به آرد و زرده تخم‌مرغ آغشته شوند به هیچ ماده دیگری آغشته نمی‌شوند و در واقع می‌توان گفت تفاوت این سوخاری‌ها با بقیه رستوران‌ها همین مسئله است که باعث تمایز آن می‌شود. این مرغ‌ها طعمی متمایل به طعم تند دارند و می‌توان گفت که در محاصره ادویه‌جات نیستند و طعم خود مرغ را می‌توان حس کرد. شما هم اگر می‌خواهید آنها را امتحان کنید به میدان هروی پاسداران بروید و بعد از اینکه ماشین‌تان را پارک کردید بروید طبقه سوم مرکز خرید گلستان و در رستوران ۲۲۲ سفارش مرغ سوخاری بدهید.

● گاراژ گریل

بزن بریم گاراژ به سرعت برق و باد

گاراژ همه را یاد ماشین می‌اندازد، ذهن رامی‌برد به سمت نمایشگاه‌هایی که آن ماشین‌های رنگارنگ از مدل‌های مختلف وجود دارد و دل همه را آب می‌اندازد که پشت فرمان آنها بنشینند. آدم را یاد پلی‌استیشن می‌اندازد با بازی‌های مختلفش با ماشین.‌ شاید بعضی‌ها را یاد آتاری بیندازد با آن بازی ماشین معروفش که در فصل‌های مختلف باید رانندگی می‌کردید. گاراژ آدم را یاد جاده چالوس و رانندگی دلنشین در آن جاده‌ می‌اندازد اما این بار می‌خواهیم به شما بگوییم که گاراژ یک رستوران است، رستورانی که دکوراسیون آن فرقی با نمایشگاه ماشین و موتور ندارد و از در رستوران که وارد می‌شوید انگار وارد فضای مسابقات رالی و فرمول یک شده‌اید. اگر اطلاعات زیادی در مورد ماشین و ماشین‌بازی ندارید در این رستوران عکس‌های ماشین‌های جدید و به روز را می‌توانید مشاهده و به اطلاعات ماشینی خود اضافه کنید. همچنین مدیریت گاراژ جوابگوی سؤالات شما در مورد ماشین و به خصوص ماشین‌های خاص‌اند چون خودشان به قول معروف حسابی ماشین‌باز هستند و علاقه خاصی به ماشین دارند و به نظر می‌آید که دلیل افتتاح این رستوران با شکل و شمایل و به نام گاراژ هم همین مسئله باشد که آن را از رستوران‌های دیگر متمایز کرده و می‌توان گفت در نوع خودش یک رستوران تک و خاص است. منوی این رستوران شامل انواع برگرهای گریل، پیش‌غذا و نوشیدنی‌هاست که پیشنهاد اول برای شما از این منو سوسیس برگر است که به احتمال زیاد در جای دیگری نمی‌توانید آن را تجربه کنید. سوسیس این ساندویچ که درصد گوشت بالایی دارد، توسط یکی از کارخانه‌‌های معروف سوسیس و کالباس‌سازی صرفا برای رستوران گاراژ و با سفارش این رستوران تولید و تهیه می‌شود. این سوسیس‌ها در دستگاه‌های گریل مخصوص پخته می‌شوند. البته باید به این موضوع هم اشاره شود که بیشتر دستگاه‌های این آشپزخانه نیز به صورت ماشین طراحی شده‌ و مثل این است که کاپوت‌ ماشین را بالا زده‌اید و روی آن مشغول پختن سوسیس هستید. بعد از اینکه سوسیس‌ها پخته شدند بین نان قرار می‌گیرند که البته قبل از آن گوجه، کاهو، خیارشور، پیاز و سس مخصوص خردل گاراژ قرار گرفته و چیده شده است. سس مخصوص خردل از خردل، سبزیجات معطر و تازه، مقدار کمی سس مایونز به همراه ادویه‌های آسیاب شده که مخصوص گاراژ است درست می‌شود و طعم ملسی دارد. می‌توانیم به شما بگوییم که نان‌های این رستوران مخصوص خود اینجاست و رنگ آن رنگ خاصی است که می‌توان گفت این نان سالم و بدون جوش‌شیرین است.

● استیک سرد

پیشنهاد بعدی من به شما در رستوران گاراژ ساندویچ سرد استیک گوشت است. این ساندویچ که با ژامبون درست نشده و مواد تشکیل‌دهنده آن استیک راسته گوساله عمل‌آوری شده است تا ۹۰درصد آن را گوشت تشکیل می‌دهد و طعمی دودی دارد که همراه آن گوجه‌فرنگی، خیارشور، پیاز، کاهو و سس مخصوص، مواد این ساندویچ را تشکیل می‌دهد. در این رستوران هر ساندویچی یک سس مخصوص برای خودش دارد که فرمول تمامی آنها سری است و هیچ راهی به جز اینکه از نزدیک طعم آنها را تجربه کنید وجود ندارد. شما در این رستوران می‌توانید مطمئن باشید که یک غذای سالم و کاملا بهداشتی که برای سلامت شما ضرری ندارد می‌خورید. این غذاها روی گریل‌های مخصوص و بدون استفاده از روغن درست می‌شود که مراحل آمادگی غذا بهداشتی و در دید مشتری‌ها انجام می‌شود که شما می‌توانید آماده شدن غذایتان را مشاهده کنید.این مطلب را هم باید به شما بگوییم که برگرهای این رستوران دست‌ساز هستند و از گوشت گوساله و گوسفند درست شده و به صورت مصرف روزانه تهیه شده‌اند. از گوشت‌های یخ‌زده و کارخانه‌ای به هیچ وجه در این رستوران استفاده نمی‌شود. به نظر من این رستوران بیشتر سلیقه‌ها را در برمی‌گیرد؛ از شما که خیلی اطلاعات در مورد ماشین دارید تا شمایی که اصلا علاقه‌ای به ماشین و ماشین‌بازی ندارید. گاراژ گریل که در خیابان نیاوران و روبه‌روی پمپ بنزین نرسیده به سه‌راه یاسر قرار دارد پذیرای تمام مردم در هر سن و سالی که باشند هست و با روی خوش از مشتریانش پذیرایی می‌کند.