پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

زردچوبه بافت‌های لنفاوی را پاک‌سازی می‌کند


زردچوبه بافت‌های لنفاوی را پاک‌سازی می‌کند

زردچوبه گیاه چند ساله ای است که در کشورهای هند، چین، تایوان، سریلانکا، پرو، استرالیا و... کشت و در تهیه غذا از آن استفاده می شود.این ادویه که بیش از ۲ هزار و پانصد سال در کشور هند …

زردچوبه گیاه چند ساله ای است که در کشورهای هند، چین، تایوان، سریلانکا، پرو، استرالیا و... کشت و در تهیه غذا از آن استفاده می شود.این ادویه که بیش از ۲ هزار و پانصد سال در کشور هند از آن استفاده می شود و به زعفران هندی معروف است، علاوه بر مصارف غذایی، به عنوان ماده رنگ دهنده و دارو نیز از آن استفاده می شود.طی قرن ها، خواص دارویی این ادویه بیشتر آشکار شد که در این مطلب به نقل از «ehow» به معرفی بخشی از این خواص پرداخته شده است.

زردچوبه خون و بافت های لنفاوی را پاک سازی و تمیز می کند، تومور و لخته خون را نیز از بین می برد.

تقویت کننده کبد و بهبود دهنده گردش خون است.

خاصیت ضدالتهابی دارد که آرتریت و آرتریت روماتوئید را درمان می کند.

به سوخت و ساز چربی کمک می کند و در حفظ وزن موثر است.

از بروز سرطان سینه، لوسمی و پروستات پیشگیری می کند.

با از بین بردن تراکم رسوب آمیلوئیدی در مغز، روند بیماری آلزایمر را کند و از آن پیشگیری می کند.

خاصیت ضدعفونی کننده و ضد باکتریایی دارد و برای ضد عفونی کردن زخم و بریدگی ها مفید است.

کاهش دهنده کلسترول است.

ناراحتی پوستی را برطرف می کند.

ترکیب آن با گل کلم، از بروز سرطان پروستات پیشگیری می کند.

مانع از بروز ملانوما (نوعی سرطان پوست) می شود.

در طب چین از زردچوبه به عنوان داروی ضدافسردگی استفاده می شود.

روند بهبود را تسریع می بخشد و پوست آسیب دیده را بازسازی می کند.

ناراحتی های گوارشی را برطرف می کند.

عفونت های چشمی را درمان می کند.

میزان قند خون را تثبیت می کند.

مخلوطی از زردچوبه و شیر، آکنه و جوش های سرسیاه را خشک می کند و اثر آن ها را نیز از بین می برد.