چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

ساندویچ بستنی


ساندویچ بستنی

● مواد لازم برای ۸ نفر:
▪ بستنی آماده، به میزان کافی و طعم دلخواه.
▪ آرد ذرت، ۴قاشق غذاخوری سرخالی.
▪ آرد کیک، ۴قاشق غذاخوری سرخالی.
▪ کرم تارتار، به اندازه نوک قاشق مرباخوری.
▪ …

مواد لازم برای ۸ نفر:

بستنی آماده، به میزان کافی و طعم دلخواه.

آرد ذرت، ۴قاشق غذاخوری سرخالی.

آرد کیک، ۴قاشق غذاخوری سرخالی.

کرم تارتار، به اندازه نوک قاشق مرباخوری.

وانیل، مقدار کمی.

شکر، ۶۰گرم.

تخم مرغ، ۳عدد.

پودر قند، مقدار کمی

طرز تهیه:

فر را روی ۲۲۰درجه حرارت تنظیم کنید. ۲ سینی را با کاغذ روغنی کمی چرب شده آماده کنید. آرد ذرت و آرد کیک را باهم الک کنید. سفیده و زرده را از هم جدا کنید. سفیده را با کرم تارتار بزنید تا سفت شود و شکل بگیرد سپس وانیل را به آن اضافه کنید. آرام آرام زرده زده شده را به سفیده تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید. در این مرحله ابتدا نصف آرد را اضافه کنید و به آرامی مواد را هم بزنید و سپس بقیه آرد را اضافه کرده و هم بزنید. مواد بیسکویت را داخل قیف ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. با خمیر سردشده، برای هر بیسکویت ۲عدد خمیر به اندازه ۵/۹۸ سانتی متر کنار هم بریزید و به مدت ۸دقیقه در فر قرار دهید سپس در فر را باز کنید و بگذارید دوباره ۶دقیقه دیگر نیز بپزد. پس از پخت بگذارید بیسکویت ها خنک شوند، سپس بستنی را بین بیسکویت ها بریزید و کمی پودر قند روی آن بپاشید.