چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
ساندویچ بستنی
مواد لازم برای ۸ نفر:
بستنی آماده، به میزان کافی و طعم دلخواه.
آرد ذرت، ۴قاشق غذاخوری سرخالی.
آرد کیک، ۴قاشق غذاخوری سرخالی.
کرم تارتار، به اندازه نوک قاشق مرباخوری.
وانیل، مقدار کمی.
شکر، ۶۰گرم.
تخم مرغ، ۳عدد.
پودر قند، مقدار کمی
طرز تهیه:
فر را روی ۲۲۰درجه حرارت تنظیم کنید. ۲ سینی را با کاغذ روغنی کمی چرب شده آماده کنید. آرد ذرت و آرد کیک را باهم الک کنید. سفیده و زرده را از هم جدا کنید. سفیده را با کرم تارتار بزنید تا سفت شود و شکل بگیرد سپس وانیل را به آن اضافه کنید. آرام آرام زرده زده شده را به سفیده تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید. در این مرحله ابتدا نصف آرد را اضافه کنید و به آرامی مواد را هم بزنید و سپس بقیه آرد را اضافه کرده و هم بزنید. مواد بیسکویت را داخل قیف ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. با خمیر سردشده، برای هر بیسکویت ۲عدد خمیر به اندازه ۵/۹۸ سانتی متر کنار هم بریزید و به مدت ۸دقیقه در فر قرار دهید سپس در فر را باز کنید و بگذارید دوباره ۶دقیقه دیگر نیز بپزد. پس از پخت بگذارید بیسکویت ها خنک شوند، سپس بستنی را بین بیسکویت ها بریزید و کمی پودر قند روی آن بپاشید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست