پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا
گوشت گوساله با سس بالزامیک
تعداد: دو نفر
زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه
• مواد لازم
نصف پیمانه سرکه بالزامیک
۱/۳ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
دو تکه استیکی از سردست گوساله (هر کدام ۲۲۵ گرم)
• طرز تهیه
۱. در یک قابلمه کوچک، سرکه را بریزید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و به حالت نیمجوش ۵ دقیقه بگذارید بماند تا میزان آن به ¼ پیمانه کاهش بیابد. گوجه فرنگی ها را درون سرکه داغ بریزید.
۲. در این فاصله، چربی های استیک را بگیرید و روی دو طرف آن نمک و فلفل بپاشید و در روغن داغ روی حرارت ملایم ۷ تا ۹ دقیقه سرخ کنید تا پخته شود و آبدار بماند. اگر برشته تر دوست دارید، بیشتر آن را سرخ کنید.
۳. برای سرو، استیک را داخل بشقاب قرار دهید و سس بالزامیک که درست کرده اید را روی آن بریزید. در آخر آویشن بپاشید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت مجلس شورای اسلامی مجلس تعطیلی شنبه ها تعطیلی شنبه قوه قضائیه دولت سیزدهم شورای نگهبان رهبر انقلاب رئیس جمهور حسن روحانی
مشهد سیل سیل مشهد قوه قضاییه تهران هواشناسی قتل پلیس شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی
خودرو مالیات دلار قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی ایران خودرو سایپا بورس طلا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران فردوسی سحر دولتشاهی تلویزیون سینمای ایران شاهنامه سریال
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه چین اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی افغانستان
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ برتر انگلیس فولاد خوزستان مهدی طارمی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل عیسی زارع پور سرعت اینترنت تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل ناسا
دیابت خواب کاهش وزن چاقی زوال عقل کودک بارداری نمک