جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
چگونه ترخینه را در خانه درست کنیم؟
برای تهیه ترخینه باید به هر میزانی که گندم مصرف می کنید چهار برابرش دوغ بریزید ( اگه دوغ ترش و محلیه ) و اگه دوغ مورد استفاده تون آبکیه باید مقدار دوغ رو بیشتر کنید .
یک کیلو گندم رو از شب قبل خیس کنید .
بعد چهار کیلو دوغ رو به اون اضافه کنید و بگذارید حسابی بجوشه تا گندم کاملا پخته بشه .
نکته ی مهم اینه که باید مدام همش بزنید تا ته نگیره ( می شه زیرش شعله پخش کن گذاشت و حرارت رو کم کرد ولی احتمال ته گرفتن بازم هست ) .
بعد که کاملا دوغ تمام شد و گندم پخت بهش زرد چوبه در صورت تمایل اضافه کنید.
می شه ترخینه رو توی سینی ریخت و روش رو با تنزیف پوشوند تا در هوای آزاد خشک بشه ، اما این کار مستلزم اینه که مدام اون رو زیر و رو کنین تا کپک نزنه .
روش بهترش بسته بندی کردن و نگهداری اون در فریزره .
برای تهیه ی آش ترخینه هم باید بعد از این که نخود ، لوبیا چیتی و عدس رو پختید ترخینه ، اسفناج ، پیاز داغ ( در صورت تمایل ) و نعناع داغ رو بهش اضافه کنید و بگذارید بپزه و جا بیفته .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد تهران هواشناسی خراسان رضوی پلیس فضای مجازی باران بارش باران شهرداری تهران قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو قیمت دلار مسکن ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی تورم
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب رسانه تلویزیون سریال سینما موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه چین اوکراین ترکیه یمن حزب الله لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور جام حذفی مس رفسنجان لیگ برتر سپاهان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل سونی جراحی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست پوکی استخوان دیابت آلزایمر کاهش وزن