سه شنبه, ۲۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 11 March, 2025
اهمیت میزان غذا برای مادر و نوزاد

کم غذاخوردن در دوره شیردهی، از شیر می کاهد و زیادی آن از جمله مواردی است که شیر را می افزاید و باعث سنگین شدن آن بر معده نوزاد می شود. با سنگین شدن غذا برای نوزاد، سوء هاضمه در معده اش افزایش می یابد و با افزایش سوء هاضمه، اسهال پی در پی و دل پیچه عارض می شود. غذای زن شیرده باید از ابتدای شیردهی نان تنوری باشد که خوب خمیر شده است، زیرا این نان برای معده سبک، سریع الهضم و کثیرالغذاست. حریره نیز که با گندم پوست کنده تهیه شده مفید است زیرا این حریره با بدن سازگار است. باید رقیق باشد. می توان مقداری عسل یا شکر روی آن ریخت. این غذا شیر را پاکسازی می کند و بعد از آن باید غذا غلیظ تر و قوی تر باشد. مقداری گردو نیز به آن بیفزایید زیرا گردو به پاکسازی کمک می کند.
در کتاب حفظ سلامتی و درمان بیماری های زنان باردار، نوزادان و کودکان، احمد بن محمد بلدی آورده است که با قوی شدن کودک سزاوار است که غذای مادر یا دایه قوی تر شود.

ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست