جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
اهمیت میزان غذا برای مادر و نوزاد
کم غذاخوردن در دوره شیردهی، از شیر می کاهد و زیادی آن از جمله مواردی است که شیر را می افزاید و باعث سنگین شدن آن بر معده نوزاد می شود. با سنگین شدن غذا برای نوزاد، سوء هاضمه در معده اش افزایش می یابد و با افزایش سوء هاضمه، اسهال پی در پی و دل پیچه عارض می شود. غذای زن شیرده باید از ابتدای شیردهی نان تنوری باشد که خوب خمیر شده است، زیرا این نان برای معده سبک، سریع الهضم و کثیرالغذاست. حریره نیز که با گندم پوست کنده تهیه شده مفید است زیرا این حریره با بدن سازگار است. باید رقیق باشد. می توان مقداری عسل یا شکر روی آن ریخت. این غذا شیر را پاکسازی می کند و بعد از آن باید غذا غلیظ تر و قوی تر باشد. مقداری گردو نیز به آن بیفزایید زیرا گردو به پاکسازی کمک می کند.
در کتاب حفظ سلامتی و درمان بیماری های زنان باردار، نوزادان و کودکان، احمد بن محمد بلدی آورده است که با قوی شدن کودک سزاوار است که غذای مادر یا دایه قوی تر شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات احمد وحیدی عراق حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت نیکا شاکرمی مجلس روز معلم رهبر انقلاب شهید مطهری
ایران سیل هواشناسی تهران آتش سوزی شهرداری تهران قوه قضاییه پلیس آموزش و پرورش معلم فضای مجازی سلامت
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا سازمان هواشناسی مالیات دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان موسیقی تلویزیون سریال ساواک عمو پورنگ سینمای ایران مهران مدیری تبلیغات مسعود اسکویی سینما عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر جواد نکونام بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
هوش مصنوعی اپل فناوری خودروهای وارداتی گوگل آیفون ناسا
فشار خون کبد چرب