یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
زعفران بخوریم!
زعفران از منظر طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است. انیسون و سکنجبین نیز به عنوان مُصلح های زعفران استفاده می شوند. ویژگی های اصلی زعفران را می توان این طور برشمرد: مفرح، تقویت کننده قلب و ریه و کبد، پاک کننده مثانه و کلیه (خصوصا اگر با عسل خورده شود) و دفع کننده سنگ ها.
زعفران، نقش موثری در باز کردن انسداد مغز و کبد و طحال دارد. علاوه بر این، به عنوان کم کننده اشتها، ادرارآور، محرک نیروی جنسی، منضج و مصلح عفونت خلط بلغمی شناخته می شود.
در طب سنتی، خوردن ۵ گرم زعفران برای تسریع در زایمان مفید به حساب می آید. زعفران، تمایل و نفوذ مواد مغذی و داروها را به قلب افزایش می دهد. به علاوه این که مصرف آن نوعی اثر شادی آور و مقوی قلب دارد.
بوعلی سینا و بزرگان طب سنتی توصیه می کنند که در ترکیب داروها و غذاهای مورد استفاده برای بیماران قلبی، حتما از زعفران استفاده کنید، چون هدایت و نفوذ آن ها را به قلب تقویت می کند.
امروزه ثابت شده است که استفاده از زعفران، مانع از افزایش کلسترول و تری گلیسیرید می شود و از رسوب آن ها در رگ های خونی جلوگیری می کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست