سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

سالاد تند


سالاد تند

● مواد لازم
▪ ۴۰۰ گرم لوبیا قرمز
▪ ۴۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی
▪ ۴۰۰ گرم نخود
▪ یک چهارم فلفل دلمه قرمز
▪ یک چهارم فلفل دلمه سبز
▪ شش عدد تربچه
▪ دو عدد پیازچه
▪ مواد سس مخلوط
▪ یک حبه …

مواد لازم

۴۰۰ گرم لوبیا قرمز

۴۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی

۴۰۰ گرم نخود

یک چهارم فلفل دلمه قرمز

یک چهارم فلفل دلمه سبز

شش عدد تربچه

دو عدد پیازچه

مواد سس مخلوط

یک حبه سیر له شده

یک قاشق چایخوری سس فلفلی

یک قاشق مرباخوری زیره

یک قاشق مرباخوری سس گوجه

سه قاشق مرباخوری روغن زیتون

یک قاشق مرباخوری آبلیمو

طرز تهیه

لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی و نخود را جدا از هم پخته و پس از آن در آبکش بریزید تا آب آن کاملاً جدا شود.

سپس در یک ظرف مناسب حبوبات پخته شده را با فلفل دلمه قرمز و سبز خرد شده، تربچه ها که برش نازک داده شده و پیازچه های حلقه شده ریخته و به آرامی هم بزنید. در یک کیسه کوچک روغن زیتون، سس، فلفل، سیر له شده، زیره و آبلیمو را با نمک بخوبی مخلوط کنید.

این سس را روی مخلوط درون کاسه بریزید و پس از این که یک ساعت در یخچال قرار دادید و آمیخته شد میل کنید.

ماهرخ جواهری