جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
بفرمایید پودینگ پرتقال
مردم برزیل برای تهیه غذاهایشان حتما یکی از ۳ ماده غذایی برنج، سینهمرغ، لوبیای سیاه و آرد را به کار میبرند...
جالب است بدانید که برزیلیها میوهخورهای قهاری هم هستند بهطوری که قبل و بعد از غذا حتما میوه میخورند. این بار طرز تهیه پودینگی که برزیلیها به عنوان دسر تهیه و بعد از غذا سرو میکنند، انتخاب کردهایم.
● عادتهای غذایی برزیلیها
مردم هر کشور عادتهای غذایی مخصوص به خود و مواد خاصی برای تهیه غذاهایشان دارند، برزیل نیز از این قاعده مستثنی نیست. ۳ ماده غذایی اصلی در آشپزی برزیلی عبارتند از «آروز» یا برنج سفید، «فیجائو» یا لوبیای سیاه و «فارینها» یا آرد. استفاده از گوشت قرمز، ماهی و مرغ هم بخش دیگر آشپزی برزیلی را تشکیل میدهد بهطوری که حتما در غذاهایشان از گوشت استفاده میکنند.
صبحانه هم در این کشور صبح خیلی زود سرو میشود بهطوری که صرف این وعده را در ساعت ۸ صبح بسیار دیر میدانند. در این وعده غذایی، یک لیوان آبمیوه و در فصل سرما یک لیوان قهوه تلخ سرو میشود. نان، تخممرغ و غلات نیز جزء اصلی صبحانه محسوب میشوند.
در ضمن میوهها بخش بزرگی از سفره برزیلیها را تشکیل میدهند و این مردم علاقهمندند در هر وعده غذایی حداقل یک نوع میوه بخورند. جالب است بدانید که برزیلیها قبل از شروع صبحانه هم میوه میخورند. شام آنها سبک است و حتما آن را قبل از ساعت ۱۰ شب صرف میکنند. بعد از شام، دسری که از میوههای تازه تهیهشده، خورده میشود. برزیلیها معتقدند استفاده از انواع میوه در تهیه انواع تارت، کیکهای میوهای و پودینگ حالت تردی و تازگی خاصی را به آنها میدهد.
● مـقـدار کـالـری
این پودینگ ۱۷۰۰ کیلوکالری انرژی دارد و در صورت تقسیم آن بین ۴ نفر، به هر نفر تقریبا ۴۰۰ کالری خواهد رسید که در صورت افزودن هر ماده غذایی دیگر، حداقل ۵۰ کیلوکالری به این انرژی اضافه خواهد شد.
● مـواد لازم (برای۴ نفر)
تخممرغ/ ۶ عدد/ ۶۰۰ کیلوکالری
آب پرتقال تازه/ ۱ لیوان/ ۱۲۰ کیلوکالری
شکر/ ۱ لیوان/ ۸۰۰ کیلوکالری
گردو/ ۸ عدد/ ۱۸۰ کیلوکالری
● طـرز تـهـیـه
ابتدا فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملا گرم شود. در ظرفی بزرگ، تمام مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با همزن برقی بزنید تا به صورت مایعی یک دست درآید. آن را در قالب بریزید و در فر بگذارید و اجازه دهید تا رویش طلایی شود، حالا میتوانید آن را از فر خارج و با تکههای پرتقال تازه و گردو سرو کنید.
● پـرتـقـال؛ مـنـبـع هـسـپـریـتـیـن
پرتقال غنی از فیتونوترینتی به نام هسپریتین است. نتایج مطالعات نشان دادهاند که این ترکیب از رشد سلولهای سرطانی و تشکیل تومور جلوگیری میکند. جالب است بدانید که هسپریتین مانع بروز سرطان دهان نیز میشود. در پوست این میوه هم ترکیبهایی نظیر «نوبیلتین» و «تانگرتین» وجود دارد که عملکرد عوامل سرطانزا را خنثی میکنند. پس میتوان چنین نتیجه گرفت که مصرف روزانه یک عدد پرتقال میتواند وضعیت تغذیه را بهبود دهد و مانع بروز انواع سرطانها شود. این میوه منبع پتاسیم و دارای ۱۵۰ میلیگرم از این ماده معدنی است بنابراین افراد مبتلا به فشارخون بالا، بهتر است آن را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند. یادتان باشد که هر پرتقال متوسط یک واحد میوه محسوب میشود و ۶۰ کیلوکالری انرژی دارد که باید در برنامهغذایی روزانه در نظر گرفته شود.
تـخـممـرغ؛ مـنـبـع سـلـنـیـوماین ماده غذایی از منابع عالی پروتئین و دارای تمام اسیدهای آمینه ضروری است. با خوردن هر عدد تخممرغ، بدن ۱۳ گرم پروتئین دریافت خواهد کرد. این ماده غذایی منبع مناسبی از سلنیوم نیز است، بنابراین مصرف آن توانایی باروری را در مردان افزایش میدهد. البته علاوه بر سلنیوم، در این ماده غذایی ویتامین E نیز وجود دارد که هر دوی آنها احتمال گرفتگی عروق و پیشرفت بیماری قلبی را در افراد مستعد کاهش میدهند. در زرده تخممرغ، آهن نیز وجود دارد بهطوری که با خوردن یک عدد از آن، بدن ۲ گرم آهن دریافت میکند، بنابراین کسانی که کمخونی دارند بهتر است این ماده غذایی را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند. هر تخممرغ یک واحد گوشت محسوب میشود و ۱۰۰ کیلوکالری انرژی دارد که باید در کل کالری دریافتی روزانه محاسبه شود.
گـردو؛ مـنـبـع ویـتـامـیـن Eاین مغز از منابع روی و ویتامین E است. بهطوری که با خوردن هر ۲ عدد گردو، ۳ میلیگرم روی و ۴ میلیگرم ویتامین E دریافت خواهد شد. به همین دلیل نیز مصرف گردو سطح کلسترول بد، شدت بروز اگزما و بیآبی پوست را کاهش میدهد. جالب است بدانید که در مبتلایان به سوءجذب چربی و کمبود سلنیوم و افرادی که فعالیت بدنی شدید دارند و کسانی که غلات تصفیهشده و اسیدهای چرب اشباعنشده زیادی مصرف میکنند، احتمال کمبود ویتامین E زیاد است و مصرف گردو به عنوان یکی از منابع ویتامین E میتواند به آنها کمک کند. البته زیادهروی در مصرف این مغز باعث افزایش وزن میشود زیرا چربی آن، کالریاش را افزایش میدهد بهطوری که با خوردن ۲ عدد از این مغز، ۴۵ کیلوکالری انرژی به بدن میرسد و در صورت مازاد بر نیاز بودن، میتواند به راحتی باعث چاقی شود.
● اگر چاق هستید
بهتر است در مقدار مصرفتان جانب احتیاط را رعایت کنید. مقدار شکر را کاهش دهید و در صورت تمایل، از قطعات میوهها استفاده کنید تا کالری کمتری دریافت کنید.
● اگر کمخونی دارید
بهتر است پودینگ را با پرتقال و مغزهایی مانند فندق و پسته میل کنید تا هم آهن بیشتری دریافت کنید و هم ویتامین C ، این ماده غذایی، جذب آهن موجود را افزایش می دهد.
● اگر دیابت دارید
بهتر است به جای شکر در این پودینگ کمی قند مصنوعی بریزید و آن را با قطعات میوههایی مانند گریپفورت، سیب با پوست و پرتقال همراه کنید. به این ترتیب موادغذاییای را دریافت کردهاید که بیشترین اثر را در تنظیم قندخون دارند.
پروانه شهرکی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سازمان ملل رئیسی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم شورای نگهبان رئیس جمهور قوه قضائیه سید ابراهیم رئیسی احمد وحیدی
سیل مشهد تهران پلیس سازمان هواشناسی آموزش و پرورش بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل فضای مجازی دستگیری
خودرو چین ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس تراکتور استقلال سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل