دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کالی‌ینته آووکادو


کالی‌ینته آووکادو

تابه مناسب فر را روی حرارت متوسط اجاق قرار دهید. روغن زیتون را داغ کنید و پیاز و فلفل هالوپینو را درون آن تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.

تعداد: ۲ نفر

• مواد لازم

یک قاشق چایخوری زیره سبز

دو قاشق چایخوری روغن زیتون

یک عدد پیاز کوچک خرد شده

یک عدد فلفل هالوپینو خرد شده

۱.۵ پیمانه گوجه فرنگی رنده شده

یک حبه سیر رنده شده

نمک

یک عدد آووکادو بزرگ

دو عدد تخم‌مرغ

دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

تورتیلای ذرت

لیموترش

• طرز تهیه

۱. فر رابا دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲. تابه مناسب فر را روی حرارت متوسط اجاق قرار دهید. روغن زیتون را داغ کنید و پیاز و فلفل هالوپینو را درون آن تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.

۳. گوجه فرنگی، سیر و نصف قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید. در حالی که که گوجه فرنگی ها نیم‌جوش هستند، آووکادوها را پوست بگیرید و از وسط دونیم کنید. هسته را خارج کنید و در صورت نیاز، کمی از آووکادو را نیز خالی کنید تا یک تخم مرغ درون آن جا شود.

۴. سالسا را از روی حرارت بردارید. برای مزه دار شدن نمک بزنید. هر تخم مرغ را درون یکی از نیمه های آووکادو بشکنید، روی آنها نمک بپاشید و آنها را درون فر قرار دهید تا پخته شوند. حدود ۱۵ دقیقه کافی است.

۵. آنها را با گشنیز، لیموترش و فلفل هالوپینو تزئین و با نان تورتیلا سرو کنید.