پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
اناربیج
مواد لازم:
آب:
به مقدار نیاز
آب انار ترش:
نصف لیوان
گوشت:
نیم كیلو به صورت خورشی خرد شده
جعفری خرد شده:
یك كیلو
سبزی محلی (واران بو):
۳ قاشق غذاخوری
گلپر:
یك قاشق چایخوری
پیاز:
یك عدد
نمك و فلفل:
به میزان كافی
روغن:
یك قاشق غذاخوری
زردچوبه:
یك قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را داخل ظرفی ریخته كمی سرخمیكنیم، سپس سبزی و پیاز رنده شده را به آناضافه میكنیم و خوب تفت میدهیم، بعد نمك،فلفل، زردچوبه و گلپر و سپس آب انار را به آناضافه كرده و روی شعله قرار میدهیم، به میزانیكه گوشت خوب بپزد، سپس چند لیوان آبداخل ظرف ریخته و میگذاریم مواد خوب جابیفتد. حال غذای ما آماده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست