یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

اناربیج


اناربیج

● مواد لازم‌:
▪ آب‌: به‌ مقدار نیاز
▪ آب‌ انار ترش‌: نصف‌ لیوان‌
▪ گوشت‌: نیم‌ كیلو به‌ صورت‌ خورشی‌ خرد شده‌
▪ جعفری‌ خرد شده‌: یك‌ كیلو
▪ سبزی‌ محلی‌ (واران‌ بو): ۳ قاشق‌ غذاخوری‌ …

مواد لازم‌:

آب‌:

به‌ مقدار نیاز

آب‌ انار ترش‌:

نصف‌ لیوان‌

گوشت‌:

نیم‌ كیلو به‌ صورت‌ خورشی‌ خرد شده‌

جعفری‌ خرد شده‌:

یك‌ كیلو

سبزی‌ محلی‌ (واران‌ بو):

۳ قاشق‌ غذاخوری‌

گلپر:

یك‌ قاشق‌ چایخوری‌

پیاز:

یك‌ عدد

نمك‌ و فلفل‌:

به‌ میزان‌ كافی‌

روغن‌:

یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌

زردچوبه‌:

یك‌ قاشق‌ چایخوری‌

طرز تهیه‌:

ابتدا گوشت‌ را داخل‌ ظرفی‌ ریخته‌ كمی‌ سرخ‌می‌كنیم‌، سپس‌ سبزی‌ و پیاز رنده‌ شده‌ را به‌ آن‌اضافه‌ می‌كنیم‌ و خوب‌ تفت‌ می‌دهیم‌، بعد نمك‌،فلفل‌، زردچوبه‌ و گلپر و سپس‌ آب‌ انار را به‌ آن‌اضافه‌ كرده‌ و روی‌ شعله‌ قرار می‌دهیم‌، به‌ میزانی‌كه‌ گوشت‌ خوب‌ بپزد، سپس‌ چند لیوان‌ آب‌داخل‌ ظرف‌ ریخته‌ و می‌گذاریم‌ مواد خوب‌ جابیفتد. حال‌ غذای‌ ما آماده‌ است‌.