پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

املت هندی


املت هندی

● مواد لازم:
▪ تخم مرغ: ۶ عدد.
▪ شیر: نصف لیوان.
▪ فلفل سیاه: نصف قاشق مرباخوری.
▪ روغن مایع: یک قاشق مرباخوری.
▪ برنج پخته: یک لیوان.
▪ هویج ریز خرد شده: یک قاشق غذاخوری.
▪ فلفل دلمه ای سبز …

مواد لازم:

تخم مرغ:

۶ عدد.

شیر:

نصف لیوان.

فلفل سیاه:

نصف قاشق مرباخوری.

روغن مایع:

یک قاشق مرباخوری.

برنج پخته:

یک لیوان.

هویج ریز خرد شده:

یک قاشق غذاخوری.

فلفل دلمه ای سبز خرد شده:

یک قاشق غذاخوری.

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده:

یک قاشق غذاخوری.

پیازچه ریز خرد شده:

یک قاشق غذاخوری.

قارچ ریز خرد شده:

یک قاشق غذاخوری.

سیر ریز خرد شده:

یک قاشق غذاخوری.

سس سویا:

یک قاشق غذاخوری .

طرز تهیه:

تخم مرغ، شیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. روغن را در ماهیتابه گرم کنید و تمامی مواد باقی مانده به جز سس سویا را در آن بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شود. آن را خاموش کنید و سس سویا را به آن اضافه کنید. ماهیتابه دیگری را کمی چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از داغ شدن نصف لیوان تخم مرغ زده شده را در ماهیتابه بریزید و دور تا دور ماهیتابه خوب پخش کنید. پس از چند ثانیه که تخم مرغ کمی طلایی شد، یک چهارم مواد برنج را در یک گوشه تخم مرغ بریزید و سپس گوشه دیگر تخم مرغ را روی مواد تا کنید. این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.