دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

تارت گیلاس


تارت گیلاس

مواد لازم برای لایه
▪ آرد: یک و نیم پیمانه
▪ نمک: یک هشتم قاشق مرباخوری
▪ کره: ۱۱۳گرم
▪ شکر: یک چهارم پیمانه
▪ تخم مرغ: یک عدد بزرگ

مواد لازم برای داخل تارت
▪ شکر: یک چهارم پیمانه
▪ …

مواد لازم برای لایه

آرد:

یک و نیم پیمانه

نمک:

یک هشتم قاشق مرباخوری

کره:

۱۱۳گرم

شکر:

یک چهارم پیمانه

تخم مرغ:

یک عدد بزرگ

مواد لازم برای داخل تارت

شکر:

یک چهارم پیمانه

کره:

۳قاشق غذاخوری

تخم مرغ:

یک عدد بزرگ

وانیل:

کمی

پودر یاخلال بادام:

نصف پیمانه

آرد:

یک قاشق غذاخوری

گیلاس بدون هسته:

۳۰۰گرم

طرز تهیه:

برای تهیه لایه تارت، نمک و آرد را الک کنید.

کره را جداگانه هم بزنید تا نرم شود. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و سبک شود. تخم مرغ ها را کم کم بریزید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شود. آرد را اضافه و مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید. خمیر را در پلاستیک بپیچید و به مدت ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود. قالب تارت را آماده کنید. خمیر را روی سطحی که کمی آرد ریخته اید به شکل دایره باز کنید و با استفاده از وردنه روی قالب قرار دهید. اندازه خمیر باید کمی بزرگ تر از قالب باشد. خمیر را به آرامی به ته و کنار قالب فشار دهید. با استفاده از چاقو خمیرهای اضافه دور قسمت بالای قالب را برش بزنید. ته خمیر را سوراخ کنید تا هنگام پخت پف نکند. خمیر را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۲۰دقیقه در یخچال قرار دهید. فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. روی خمیر را با کاغذ آلومینیم بپوشانید و روی آن را با هر نوع لوبیای خام پر کنید و به مدت ۲۰تا۲۵ دقیقه در فر قرار دهید. لوبیا مانع از پف کردن خمیر می شود.

کاغذ آلومینیمی را بردارید. برای تهیه مواد داخل، شکر و کره را هم بزنید تا خامه ای شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. پودر بادام را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و یک دست شود.مایه به دست آمده را روی لایه بریزید، گیلاس را روی آن بچینید و به مدت ۲۵تا۳۵ دقیقه در فر قرار دهید.