چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

کیوی


کیوی

میوه کیوی غنی از ویتامین ها، رنگ دانه گیاهی محلول در آب و ماده معدنی است. به گزارش هلث نیوز، این میوه نسبت به پرتقال دارای ویتامین C بیشتری است و همانند موز از میزان پتاسیم بالایی …

میوه کیوی غنی از ویتامین ها، رنگ دانه گیاهی محلول در آب و ماده معدنی است. به گزارش هلث نیوز، این میوه نسبت به پرتقال دارای ویتامین C بیشتری است و همانند موز از میزان پتاسیم بالایی برخوردار است و حاوی مقدار چشم گیری بتاکاروتن می باشد.

١) آزمایشی که روی کودکان ٧-٦ ساله انجام شده نشان داد، کودکانی که هفته ای ٥ تا ٧ عدد کیوی و یا مرکبات مصرف می کنند نسبت به دیگران کمتر دچار خس خس سینه می شوند.

٢) آنتی اکسیدان موجود در این میوه، بدن را از رادیکال های آزاد محافظت می کند و افرادی که به طور روزانه از این میوه مصرف می کنند از هر نوع بیماری از جمله مشکلات عروقی قلبی گرفته تا سرطان و چاقی مفرط در امان هستند.

٣) میزان فیبر موجود در این میوه، بیماری هایی از جمله دیابت را با حفظ میزان قند تحت کنترل نگه می دارد و با چسبیدن به ترکیب های سمی در روده و کمک به دفع آنان از سرطان روده جلوگیری می کند. فیبر نیز میزان کلسترول، بیماری های قلبی عروقی و حمله قلبی احتمالی را کاهش می دهد.

٤) میوه کیوی از بروز آسم جلوگیری می کند.

مترجم: کشمیری