جمعه, ۱۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 31 May, 2024
مجله ویستا
ژله ریحون
مواد لازم:
۴ فنجان آب
۲ فنجان ریحان تازه، ساطوری شده
۱ بسته ژلاتین میوه ای (پکتین)
۳ قطره رنگ غذای سبز (اختیاری)
۵ فنجان شکر
دستور تهیه:
۱. در قابلمه بزرگی، آب و ریحان را بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید و رویش را بکشید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. آن را صاف کنید و تفاله ریحان را دور بریزید. محلول را دوباره در قابلمه بریزید و ژلاتین و رنگ غذا را به آن اضافه کرده و هم بزنید. روی حرارت بالا بجوشانید. سپس شکر را داخلش ریخته و یک دقیقه دیگر بگذارید بجوشد. دائماً باید آن را هم بزنید.
۲. سپس از روی حرارت بردارید و کف آن را جدا کنید.
۳. به آرامی با ملاقه محلول داغ را داخل شیشه های داغ بریزید و سر آنها را خالی بگذارید. حباب های هوا را از بین ببرید. لبه های شیشه ها را تمیز کنید و درپوش آنها را بگذارید. حدود ۱۵ دقیقه در کنسروساز آب جوش بگذارید بماند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری علی لاریجانی انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مجلس شورای اسلامی ریاست جمهوری مجلس دوازدهم سید ابراهیم رئیسی دولت
پلیس سازمان هواشناسی تهران مشهد شهرداری تهران بازنشستگان وزارت بهداشت قتل تصادف قوه قضاییه سرقت زلزله
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو ایران خودرو دولت سیزدهم مسکن قیمت دلار بازار خودرو دلار بانک مرکزی حقوق بازنشستگان مالیات
حامیم تلویزیون بازیگر سینمای ایران سریال سینما شهید رسانه ملی صدا و سیما
هواپیما دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل آمریکا دونالد ترامپ جنگ غزه روسیه چین اوکراین نوار غزه یمن
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام پیکان باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال بازی لیگ برتر ایران شمس آذر قزوین لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی گوگل اینستاگرام ایلان ماسک سامسونگ ژاپن ماهواره تبلیغات تلگرام ناسا
رژیم غذایی سرطان ریه سرطان سازمان غذا و دارو استرس