شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

قورمه سبزی


● مواد لازم:
▪ نیم کیلو گوشت ماهیچه یا مغزران گوساله
▪ یک کیلو سبزی (تره و جعفری با کمی شنبلیله)
▪ ۲ قاشق پیاز سرخ کرده
▪ ۱۰۰ گرم لوبیای قرمز
▪ یک قاشق سوپخوری گرد لیمو بعلاوه ۵ عدد …

مواد لازم:

نیم کیلو گوشت ماهیچه یا مغزران گوساله

یک کیلو سبزی (تره و جعفری با کمی شنبلیله)

۲ قاشق پیاز سرخ کرده

۱۰۰ گرم لوبیای قرمز

یک قاشق سوپخوری گرد لیمو بعلاوه ۵ عدد لیمو عمانی

۲۵۰ گرم روغن

نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه:

گوشت را میشوئیم و قطعه قطعه میکنیم سپس آنرا با پیاز سرخ کرده، لوبیا، لیمو عمانی و ۴ لیوان آب در دیگ ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم تا کاملا بپزد. سبزی را میشوئیم و وقتی آب سبزی خوب گرفته شد، آنرا ریز خرد میکنیم. سبزی خرد شده را با روغن سرخ کرده و در گوشت میریزیم. بعد بدان نمک و فلفل اضافه کرده و گرد لیمو را داخل گوشت میریزیم. خورشت را روی حرارت ملایم میگذاریم تا آهسته بجوشد و بروغن بیافتد.