سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

کارت های گرافیک سری Radeon HD ۳۸۰۰, نسخه دوم طراحی با طول عمر بالا گیگابایت


کارت های گرافیک سری Radeon HD ۳۸۰۰, نسخه دوم طراحی با طول عمر بالا گیگابایت

شرکت GIGABYTE با ارایه کارت های گرافیک سری Radeon HD ۳۸۰۰, مجموعه محصولات خود را که از نسخه دوم طراحی با طول عمر بالا استفاده می کنند گسترش داد

شرکت GIGABYTE با ارایه کارت‌های گرافیک سری Radeon HD ۳۸۰۰، مجموعه محصولات خود را که از نسخه دوم طراحی با طول عمر بالا استفاده می‌کنند گسترش داد.

قطعات با کیفیت کارت‌های گرافیکی با کیفیت را می سازند

تعداد فاز‌های بیشتر در مدار تغذیه + نسخه دوم طراحی با طول عمر بالا = حرارت کمتر سیستم + بهترین بهره‌وری در مصرف انرژی

شرکت GIGABYTE یکی از بزرگترین تولید کنندگان مادربردها و کارت‌های گرافیک، جدیدترین کارت‌های گرافیکی خود را با نام سری GV-RX۳۸ معرفی کرد. کارت‌های گرافیکی GV-RX۳۸۷۵۱۲H و GV-RX۳۸۵۵۱۲H بر پایه پردازنده‌های گرافیکی قدرتمند سری ATI Radeon HD ۳۰۰۰ تولید شده‌اند. این پردازنده‌های گرافیکی که با استفاده از تکنولوژی ساخت ۵۵ نانومتری ساخته می‌شوند دارای فرکانس‌های بسیار بالایی برای بوده و در این زمینه رکورد‌های متعددی را از خود به جای گذاشته‌اند. با استفاده از کارت‌های گرافیکی که از این پردازنده‌های گرافیکی به همراه حافظه‌های بسیار سریع استفاده می‌کنند، علاوه بر کاهش مصرف توان و به دست آوردن بهره‌وری بیشتر می‌توان برای اجرای جدیدترین نرم‌افزارها و بازی‌های سه بعدی در بالاترین وضوح و جزییات ممکن بهره برد. با پشتیبانی از تکنولوژی‌هایی چون PCI Express ۲.۰ و DirectX ۱۰.۱ کارت‌های گرافیکی سری GV-RX۳۸ می‌توانند کارایی بالاتری را در زمان نمایش تصاویر دو بعدی یا سه بعدی به دست آورده و نیازهای کاربران حرفه‌ای را که مدت‌ها در انتظار چنین محصول قدرتمندی بوده‌اند را به سادگی برآورده کنند.

کارت‌های گرافیکی GIGABYTE GV-RX۳۸۷۵۱۲H و GV-RX۳۸۵۵۱۲H به ۵۱۲ مگابایت حافظه ۲۵۶ بیتی GDDR۳ مجهز شده‌اند و با پشتیبانی از درگاه PCI Express ۲.۰ می‌توانند به پهنای باندی تا دوبرابر پهنای باند در دسترس کارت‌های گرافیک رایج که از درگاه PCI Express استفاده می‌کنند دست پیدا کنند. کارت‌های گرافیکی سری GIGABYTE GV-RX۳۸ به کاربان امکان می‌دهند که تا دو تا چهار کارت‌ گرافیک را با استفاده از تکنولوژی CrossFireX در پیکره بندی‌هایی با چند پردازنده گرافیک به طور همزمان بر روی یک مادربرد قرار داده و سرعت پردازش تصاویر سه بعدی را تا بالاترین حد ممکن افزایش دهند. علاوه بر این با پشتیبانی از درگاه HDMI و صدای فراگیر ۵.۱ کاناله از پخش مزامین حفاظت شده با استفاده از استاندارد HDCP پشتیبانی شده‌است و به این وسیله امکان پخش تصاویر ویدیویی ذخیره شده بر روی دیسک‌های Blu-Ray و HD-DVD را با بالاترین کیفیت فراهم می‌شود.

کارت‌های گرافیکی سری X۳۸ GIGABYTE GV-با پشتیبانی از آخرین نسخه DirectX ۱۰.۱، توانایی‌های سیستم را برای ایجاد افکت‌های سه بعدی پیچیده و تصاویری واقع گرایانه‌تر به سطوح جدیدی ارتقا داده و به کاربران اجازه می‌دهد تا از تجربه‌ای کامل به هنگام بازی در وضوح‌های بالا بهره‌‌مند شوند. برای پاسخ به اشتیاق علاقه مندان به بازی‌ها، به همراه کارت‌های GV-RX۳۸۷۵۱۲H و GV-RX۳۸۵۵۱۲H بازی Neverwinter Nights۲، که یکی از بهترین بازی‌های نقش آفرینی است نیز عرضه می‌شود.

کارت‌های گرافیکی سری GIGABYTE GV-RX۳۸ از با‌کیفیت‌ترین قطعات الکترونیکی استفاده کرده و با استفاده از نسخه دوم طراحی با طول عمر بالا تولید شده‌اند. با استفاده از قطعات بهره‌وری مانند چوک‌های با هسته فریت، MOSFET های با RDS(on) پایین و خازن‌های حالت جامد SMD که توسط سازندگان معتبر ژاپنی تولید شده‌اند، کارت‌های گرافیکی GIGABYTE که از نسخه دوم طراحی با طول عمر بالا استفاده می‌کنند دارای بالاترین قابلیت اطمینان و ثبات بوده و حرارت کمتری را تولید می‌کنند. این کارت‌های گرافیکی دارای توانایی بسیار زیادی برای اورکلاکینگ بوده و برای استفاده در سیستم‌های قدرتمند امروزی که برای پخش مزامین با وضوح بالا به کار می‌روند به شکل بهترین گزینه درآمده‌اند.

▪ MOSFE‌های با RDS پایین – بسیار خنک

MOSFET ( یا ترانزیستور نیمه رسانا‌ی اکسید فلزی با اثر میدانی) یک کلید است که جلوی جریان الکتریکی را گرفته و یا به آن اجازه می‌دهد درون مدار الکتریکی جریان پیدا کند. MOSFET های با RDS پایین از انواعی هستند که زمان کمتری را برای تغییر حالت (سوییچ کردن) نیاز داشته و می توانند در مداراتی که ذخیره و تخلیه جریان درآن‌ها با سرعت بالایی انجام می‌شود مورد استفاده قرار بگیرند. مزایای استفاده از این قطعات این است که MOSFET های با RDS پایین دارای مصرف توان کمتری در هنگام تغیر حالت هستند. در نتیجه این قطعات می توانند سریع‌تر سوییچ کرده و در هنگام سوییچ کردن گرمای کمتری تولید کنند.

▪ چوک‌های با هسته فریت – تلفات توان کمتر

چوک یک عنصر القایی است که انرژی را ذخیره کرده جریان را تنظیم می کند. سیم پیچ چوک داخل چوک از بروز تداخل‌های الکترومغناطیسی (EMI) و تداخل های فرکانس‌های رادیویی (RFI)، که منبع تعذیه آن را ایجاد کرده و بر روی مدار تغذیه مادربرد تاثیر می‌گذارد جلوگیری می‌کند.چوک‌های با هسته فریت شامل ترکیبی از اکسید آهن و دیگر عناصر فلزی هستند که می تواند انرژی را در فرکانس‌های بالا به مدت طولانی‌تری نسبت به چوک‌های با هسته آهنی رایج نگه داری کنند. این مساله به این معنی است که تلفات توان در هسته این چوک‌ها کاهش یافته و تداخل‌های الکترومغناطیسی هم نیز کمتر خواهد بود. در نتیجه این تغییرات قابلیت اطمینان سیستم افزایش می‌یابد.

▪ خازن‌های حالت جامد – طول عمر بیشتر

خازن عنصری است که جریان الکتریکی را ذخیره کرده و آن را به قطعاتی که به آن نیاز دارند، مانند پردازنده، ارسال می کند. خازن‌های حالت جامد بر خلاف خازن‌های الکترولیتی معمولی از یک پلیمر رسانای آلومنیوم در ساختمان خود استفاه می‌کند به همین دلیل قادر‌است ثبات، قابلیت اطمینان و طول عمر بسیار بالاتری را در هنگام استفاده‌های عمومی از PC ایجاد کرده و علاوه بر این توانایی‌های اورکلاکینگ را تا حد بسیار زیادی افزایش دهند. هنگامی که از خازن‌های حالت جامد به همراه چوک‌های با هسته فریت و MOSFET های با RDS پایین استفاده می‌شود، این خازن‌ها می توانند به طول عمری تا ۱۸ برابر بیش از خازن‌های معمولی الکترولیتی دست پیدا کنند.