چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
تاثیر خواب بر هضم غذا
در هنگام خوابیدن انرژی اصلی و حرارت حاصل از آن در عمق بدن تمرکز می یابد و حاصل آن گوارش خوب، هضم دقیق و بهتر است. در هنگام خواب بیشتر اعضا در حالت استراحت است و به انرژی و تمرکز نیازی ندارد.
به همین دلیل بیشترین تاثیر انرژی بدن در دستگاه گوارش و کبد است که نتیجه آن تغییر و تبدیل غذای تناول شده به خون سالم و مفید در کبد است و محصول آن ایجاد بخارات لطیف و حاصله از جزء «دم» است که به تشکیل روح لطیفی می انجامد که باعث تاثیر پذیری و تعدیل سه قوای بدن می شود. این اتفاقات به شرطی بروز می کند که ما از خواب معتدل و منظم و عمیق برخوردار باشیم. در غیر این صورت این فرآیند طی نمی شود یعنی به تدریج قدرت هاضمه و کبد کاهش می یابد که ضعف آن سبب می شود خون بدون عیب به وجود نیاید، این امر زمینه بروز سوءمزاج و بیماری ها خواهد بود.
بنابراین نتیجه می گیریم افرادی که خواب راحت و به موقع ندارند در درازمدت به بیماری های مختلفی مبتلا می شوند. در واقع این امر نقش خواب و بیداری را در حفظ سلامت بدن و پیشگیری از اختلالات جسمی و روحی نشان می دهد.
توصیه های طبی وبهداشتی امام رضا(ع)
دکتر محمد دریایی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست