پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
راز پخت کلوچه
پخت کلوچه نسبتا آسان است اما رعایت چند نکته که در این مطلب به نقل از سایت «Cooking» آمده، می تواند مفید باشد.
برای پختن خوشمزه ترین کلوچه از مرغوب ترین مواد استفاده کنید.
همیشه از بزرگ ترین اندازه تخم مرغ، کره و مغز بدون نمک و عصاره خالص وانیل یا بادام استفاده کنید.
راز خوشمزه بودن کلوچه، ترکیب صحیح مواد مصرفی است.
آرد را با قاشق در پیمانه بریزید و با چاقو سطح آن را صاف و تنها در صورتی که در دستور پخت آمده، آرد را الک کنید.
خمیر کلوچه را در یخچال قرار دهید و چند دقیقه قبل از باز کردن با وردنه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود.
بین هر کلوچه حدود ۵ سانتی متر فاصله بگذارید تا به هنگام پخت به هم نچسبند.
زمان پخت را بر حسب نوع کلوچه ای که دوست دارید تنظیم کنید؛ کلوچه های نرم در اثر پخت کوتاه مدت و ترد در اثر پخت طولانی مدت به دست می آید.
قبل از تزئین، بگذارید کلوچه ها کاملا سرد شود.
قبل از پخت از آماده بودن مواد کلوچه مطمئن شوید. اگر شل شده در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد یا این که کمی آرد به آن اضافه کنید.
کلوچه ها باید هم اندازه و به یک ضخامت باشد.
در صورتی که در دستور پخت آمده، کاغذ روغنی را با روغن چرب کنید و نه کره ،چرب شدن بیش از حد باعث پخش شدن و نازک یا سفت شدن کناره های کلوچه می شود.
از کاغذ روغنی های براق استفاده کنید. ورق های تیره حرارت را سریع تر جذب می کند و می تواند سبب سوختگی کلوچه شود.
سینی که خمیر شیرینی روی آن قرار می دهید، نباید لبه داشته باشد در صورت لبه داشتن سینی را چپه و از پشت آن برای پخت شیرینی استفاده کنید.
سینی را در قسمت وسط فر قرار دهید.
اگر در قسمت پایین کلوچه ها می سوزد یا سینی را در قسمت بالاتری قرار دهید یا این که سینی خالی را زیر سینی حاوی خمیر کلوچه قرار دهید.
برای گردش صحیح حرارت در فر، کناره های سینی را به اندازه یک کلوچه خالی بگذارید.
قهوه ای شدن کلوچه های ردیف پشت یعنی این که حرارت قسمت عقب فر بیشتر از جلو است. در نتیجه در اواسط پخت سینی را بچرخانید.
برای پیش گیری از پخت بیش از حد به زمان پخت تعیین شده در دستور پخت دقت کنید.
اصولا کلوچه ها نباید کاملا پخته شود. در حالی که هنوز کمی نرم است از فر خارج کنید تا روند پخت روی سینی یا قالب داغ ادامه پیدا کند.
پس از خارج کردن کلوچه از فر، آن ها را کنار هم و نه روی هم، روی سینی پنجره ای بچینید تا خمیر نشود.
قبل از پخت سری جدید کلوچه ها، سینی را خنک و کاغذ آن را عوض کنید. سینی داغ باعث بدشکل شدن کلوچه ها خواهد شد.
مترجم: علیرضا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست