دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

برنج قهوه ای غنی از منگنز


برنج قهوه ای غنی از منگنز

برنج قهوه ای که نوعی غلات سبوس دار است، غذای اصلی بیشتر مردم در سراسر جهان به حساب می آید. برنج قهوه ای از برنج سفید مغذی تر است. برنج اغلب در قاره آسیا کشت می شود و امروزه تایلند، …

برنج قهوه ای که نوعی غلات سبوس دار است، غذای اصلی بیشتر مردم در سراسر جهان به حساب می آید. برنج قهوه ای از برنج سفید مغذی تر است. برنج اغلب در قاره آسیا کشت می شود و امروزه تایلند، چین و ویتنام، عمده ترین عرضه کنندگان برنج جهان به حساب می آیند. در این مطلب از « ehow» به خواص این غله پرداخته شده است.

برنج قهوه ای غنی از منگنز است که به تولید انرژی کمک می کند. این ماده مغذی در ساخت اسیدهای چرب که برای سیستم عصبی لازم است، نقش دارد.

فیبر و سلنیم موجود در آن به طور چشمگیری بروز سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

سلنیم در ترکیب با ویتامین E به بدن در مقابله با بیماری های قلبی کمک می کند.

روغن موجود در آن، کاهش دهنده کلسترول خون است.

برای زنان یائسه که از فشارخون بالا، کلسترول بالا و علایم دیگر بیماری قلبی عروقی رنج می برند، مفید است.

خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد.

منگنز موجود در آن شدت حمله آسم را کاهش می دهد. تکرر حمله های میگرن و خطر حمله قلبی و سکته را کاهش می دهد.

از بروز سرطان سینه به خصوص در زنان قبل از یائسگی، پیش گیری می کند.

منگنز موجود در آن استخوان ها را سالم و تقویت می کند.

برنج قهوه ای سلول ها را از آسیب های رادیکال های آزاد و عملکردهای نابهنجار تیروئید محافظت می کند.

برنج قهوه ای منبع عالی فیبر است که به هضم غذا کمک می کند و انسداد روده ها و یبوست را درمان می کند.

در کاهش و حفظ وزن موثر است.

فیبر حل نشدنی موجود در آن، مانع بروز سنگ کیسه صفرا می شود.

ترکیبات متعدد ضدالتهابی موجود در آن، در کاهش خس خس سینه موثر است.