جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
بورک سیب زمینی
بورک از غذاهای ترکیه است که از نوعی خمیر نازک تهیه میشود، این خمیر را هم میتوان در خانه تهیه کرد و هم به صورت آماده خریداری نمود. خمیر یوفکا که برای تهیه بورک استفاده میشود را میتوانید از فروشگاهها و سوپر مارکتهای معتبر تهیه کنید، هنگام خرید خمیر یوفکا به تاریخ تولید آن توجه کنید، زیرا اگر از هنگام تولید آن مدت زیادی بگذرد، خمیر خشک و فاسد شده و قابل استفاده نخواهد بود. بورک را با انواع سسهای گوشتی و سبزیجات میتوان تهیه کرد. مواد داخل آن کاملاً سلیقهای است. آموزش زیر نوعی بورک سیب زمینی بدون گوشت است.
مواد لازم:
خمیر یوفکا ۴ ورق
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری یک دسته کوچک
کره آب شده ۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
کنجد یا سیاه دانه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. سیبزمینیها را به صورت نگینی خرد کرده و آب پز کنید، بعد از پخت داخل سبد بریزید تا آب اضافی آن کاملاً گرفته شود و سپس به پیاز سرخ شده اضافه کرده و خوب تفت دهید، نمک و فلفل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. وقتی خنک شد، جعفری ساتوری شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
زرده یکی از تخم مرغها را جدا کرده و کنار بگذارید، سپس یک عدد سفید و یک عدد تخم مرغ کامل را با شیر و روغن مایع خوب هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر یوفکا را باز کنید و از سس مایع روی خمیر بمالید و خوب همه جای خمیر را به این سس آغشته کنید، بعد یک طرف خمیر را از مواد سیب زمینی بریزید و خمیر را رول کنید و بعد رولها را به قطعات یکسان با کمک چاقو برش بزنید. کف قالب مورد نظر را کره آب شده بمالید و بورکهای برش خورده را داخل قالب بچینید.
زرده تخم مرغ را که کنار گذاشته بودید را با مواد سس مخلوط کرده و خوب هم بزنید و بعد روی بورکها را کاملاً با سس بپوشانید. (آغشته کنید) و در انتها کنجد یا سیاه دانه روی بورکها بپاشید.
لقمههای آماده را داخل فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود و سپس با سس دلخواه سرو کنید.
داخل بورک را میتوانید با مواد گوشتی پخته و آماده شده نیز پر کنید، فقط دقت کنید هر فیلینگی که داخل بورک میگذارید کاملاً باید بدون آب باشد و مایه گوشتی یا سبزیجات شما آب نداشته باشد که در آن صورت لایه داخل بورک حالت خمیری گرفته و خوب برشته نشده و آب میاندازد.
مریم محمدی
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات شهدای خدمت ایران علیرضا زاکانی سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف پزشکیان محمدباقر قالیباف
سیل سلامت بارش باران هواشناسی سوادکوه قتل تهران قوه قضاییه سیلاب سازمان هواشناسی محیط زیست شهرداری تهران
دولت سیزدهم قیمت خودرو هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت طلا دلار حقوق بازنشستگان بازنشستگان نهضت ملی مسکن مسکن قیمت سکه خودرو
جوکر فضای مجازی احسان علیخانی تلویزیون سینمای ایران رسانه ملی سریال سینما تئاتر
ماهواره دانش بنیان
رژیم صهیونیستی آمریکا اتحادیه اروپا غزه فلسطین دونالد ترامپ جنگ غزه چین ترکیه اوکراین حزب الله لبنان تحریم
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران لیگ برتر عبدالکریم حسن کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا جواد نکونام لیگ برتر ایران
نمایشگاه الکامپ همراه اول عیسی زارع پور وزیر ارتباطات فناوری ایلان ماسک گوشی
دیابت کاهش وزن سرطان زوال عقل سلامت روده