دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

کیک یخچالی توت فرنگی


کیک یخچالی توت فرنگی

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۴۵ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۱۲ نفر

آرد ۱۱۰ گرم

شکر قهوه ای ۵۰ گرم

گردو ۱/۲ فنجان (خرد شده)

کره ۱۱۵ گرم (آب شده)

سفیده تخم مرغ ۲ عدد

شکر ۲۲۵ گرم

توت فرنگی ۲ فنجان (ورقه شده)

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

خامه ۲۳۵ گرم (خامه پر چرب)

نعناع به مقدار لازم (برای تزئین)

توت فرنگی به مقدار لازم (برای تزئین)

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

آرد، شکر قهوه ای، گردو و کره آب شده را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید. سپس مواد را در یک ظرف پیرکس ریخته و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود. در این حین ۲ تا ۳ بار مواد را هم بزنید.

۱/۳ از این مخلوط را برای رویه کنار بگذارید.

وقتی مواد خنک شد، ۲/۳ آن را در ظرف ۲۲ در ۲۲ سانتیمتری ریخته و به ته ظرف فشار دهید تا لایه زیری شکل بگیرد.

سفیده تخم مرغ، شکر، توت فرنگی و آبلیمو را در یک کاسه مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بزنید تا مخلوط نرم شود.

در یک کاسه دیگر، خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس به مخلوط توت فرنگی اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.

حال مخلوط را روی لایه زیری در ظرف که از قبل آماده کرده بودید، بریزید و سطح آن را صاف کنید. سپس لایه دوم را روی مواد بریزید و پخش کنید. روی ظرف را پوشانده و به مدت ۶ ساعت یا تمام شب در یخچال بگذارید.

۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از سرو، از یخچال بیرون آورده و برش زده با نعناع و توت فرنگی تازه تزئین کرده و سرو کنید.