شنبه, ۲۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 18 May, 2024
مجله ویستا

آش انار


آش انار

مواد لازم:
سبزی آش: نیم‌کیلو،
برنج: نصف پیمانه،
عدس: یک پیمانه، پیاز
متوسط: ۳ عدد،
آب انار ترش: یک لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه، روغن سرخ‌کردنی و نعنا: به میزان لازم.

طرز تهیه:
سبزی …

مواد لازم:

سبزی آش: نیم‌کیلو،

برنج: نصف پیمانه،

عدس: یک پیمانه، پیاز

متوسط: ۳ عدد،

آب انار ترش: یک لیوان

نمک، فلفل، زردچوبه، روغن سرخ‌کردنی و نعنا: به میزان لازم.

طرز تهیه:

سبزی را با دقت پاک کرده و بشویید و بعد از این‌که آب آن گرفته شد، خرد کنید. پیازها را هم خلالی کرده و درون روغن سرخ کنید تا طلایی شود. نیمی از پیازها را بردارید و مقداری زردچوبه درون بقیه پیازها بریزید و کمی تفت دهید. حالا روی پیازهای سرخ‌شده آب بریزید. برنج و عدس را که قبلا شسته‌اید درون آش ریخته و بگذارید تا بپزد. پس از این‌که برنج و عدس کاملا پخته شد، آب انار را درون ظرف بریزید و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بگذارید تا نیم ساعت بجوشد و کاملا جا بیفتد. آش آماده است؛ آن را در ظرف مناسبی بریزید و با مقداری نعنا داغ و پیاز داغ تزئینش کنید. عصرانه پاییزی شما آماده است تا افراد خانواده ضمن میل‌کردن آن، یک عصر دل‌انگیز را در کنار هم بگذراند.