جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

کوکی مربایی


کوکی مربایی

● مواد لازم
▪ کره: ۱۵۰ گرم
▪ شکر ریز: ۱۵۰ گرم
▪ بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
▪ رنده جوز هندی: یک قاشق چای‌خوری
▪ پنیر خامه‌ای: ۱۲۵ گرم
▪ تخم‌مرغ: یک عدد
▪ آرد: ۳۷۵ گرم
▪ مارمالاد دلخواه: …

مواد لازم

کره:

۱۵۰ گرم

شکر ریز:

۱۵۰ گرم

بیکینگ‌پودر:

یک قاشق چای‌خوری

رنده جوز هندی:

یک قاشق چای‌خوری

پنیر خامه‌ای:

۱۲۵ گرم

تخم‌مرغ:

یک عدد

آرد:

۳۷۵ گرم

مارمالاد دلخواه:

به میزان لازم

روش تهیه:

کره، شکر، بیکینگ‌پودر و جوز هندی را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود، سپس پنیر و تخم‌مرغ را به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و در نایلونی گذاشته و به مدت تقریبی ۲ ساعت در یخچال نگه دارید.

نیمی از خمیر را روی سطحی آردپاشی شده باز کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید و مرکز آن را نیز به شکل دلخواه خالی کنید.

سپس نیمه دیگر خمیر را به همین شکل برش بزنید ولی داخل خمیر را خالی نکنید. خمیرهای برش خورده را داخل سینی چرب شده بچینید و به مدت تقریبی ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

شیرینی‌ها را روی پنجره سینی بگذارید تا خنک شود، اکنون میان ۲ عدد شیرینی مارمالاد دلخواه را بمالید و روی هم قرار دهید و در انتها پودر قند بپاشید.

عصرانه شما برای پذیرایی از مهمانان آماده است.

نکته:

به جای رنده جوز هندی، از پودر دارچین نیز می‌توانید استفاده کنید.