شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا

غذای نوپا، پخت مینی کیش مرغ و پنیر


مینی کیش مرغ و پنیر، مناسب 2-3 سال
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 6 تائی مافین را با قدری کره چرب کنید. آنگاه فلفل دلمه‌ای، پیازچه، مرغ و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
مواد لازم مینی کیش مرغ و پنیر:
فلفل دلمه‌ای خرد کرده قرمز          یک نصفه
پیازچه خرد کرده                          1 ساقه
مرغ پخته و خرد کرده                   2 قاشق سوپخوری
پنیر چدار یا گودای رنده کرده          50 گرم
تخم مرغ هم زده                          2 عدد
خمیر هزارلا                               100 گرم
روش تهیه مینی کیش مرغ و پنیر:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 6 تائی مافین را با قدری کره چرب کنید.
آن‌گاه فلفل دلمه‌ای، پیازچه، مرغ و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و خوب هم بزنید.
خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و 12 دایره به اندازه قالب‌ها از آن ببرید.
خمیر‌ را درون قالب‌ها بیندازید و با دست به دیواره‌ها بچسبانبد تا کاملا شکل قالب را بگیرد.
اکنون به اندازه یک قاشق از مواد فراهم کرده درون خمیر بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.
پس از 5 دقیقه کیش‌ها را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید.