سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
آزمایشهایی برای تشخیص شیرترش
هنگام خرید شیر پاستوریزه باید به تاریخ تولید و زمان مصرف آن توجه شود.
از خرید شیر با تاریخ مصرف گذشته خودداری کنید.
شیر پاستوریزه باید از هنگام تولید تا مصرف در یخچال نگهداری شود بنابراین اگر در فروشگاهی شیر پاستوریزه خارج از یخچال بود از خرید آن خودداری کنید برای تشخیص شیر تازه از شیر مانده و ترش چند روش وجود دارد:
جوشانیدن شیر:
اگر بوی شیر تغییر کرده است،برای اطمینان از سلامت آن میتوانید شیر را بجوشانید. شیر ترش در اثر حرارت بلافاصله لخته و سرم آن جدا میشود.
استفاده از معرف:
برخی از معرفها در محیط اسیدی تغییر رنگ میدهند. استفاده از این معرفها در مراکز جمعآوری شیر و یا کارخانههای تولیدی بسیار متداول است. در صنعت برای تشخیص سریع ترشی از معرفی به نام برموکوزول پرپل استفاده میشود. محلول یک در هزار این معرف برای تشخیص ترشی شیر به کار میرود. در صورت سالم بودن شیر افزودن یک قطره از این معرف به آن، رنگ محلول آبی نیلی و در صورت ترش بودن شیر، رنگ آن سبز متمایل به زرد میشود.
استفاده از الکل:
اگر در یک لوله آزمایش ۲ میلیلیتر شیر و ۲ میلیلیتر الکل ۶۸ درجه طبی اضافه و هم زده شود، شیر ترش دلمه میشود و شیر سالم بدون تغییر میماند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست